Archive - Date

Collected lists

Europeisk hovedstad - Wien

Date:
16.04.2006
Map    

Gaustatoppen

Date:
03.06.2006
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
4:00h
Distance:
10.0km

Delvis i gankse dyp snø ... Fordel, lite folk som går så tidlig i sessongen ;)

Map    

Store Austanbotntinden

Date:
27.06.2006
Characteristic:
Alpine trip
Duration:
14:00h
Distance:
10.0km

Etter å ha tatt noen av de mest tilgjengelige 2K toppene fikk Willy (Willy Skaret) , Loffen (Ingve Skaret) og jeg lyst på en klatretopp. Vi var svært heldig med fører. Sverre fra Norgesguidene er en suveren fjellfører. Tålmodig, hyggelig, blid og kunskapsrik. Det ble en lang tur... Formen min var absolutt ikke god - det tok tid å komme opp til Vesttoppen. Regn gav et sleipt underlag så sikring resten av veien var en selvfølge. Med tre uerfarne i tauet tok det sin tid. Vi brukte 14 timer, og det var ikke med "god stil" jeg nærmest krabbet opp trappa på Turtagrø. Lærte en lekse her om at det kanskje er lurt å trene litt før sesongen i fjellet :)

Map    

Store Smørstabbtinden

Date:
29.06.2006
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
8:00h
Distance:
14.0km

Vi valgte å ta denne som en bretur. Start fra Leirdalen og opp det nordre fallet av Storbrean. Tilbaketuren tok vi via det sørlige fallet. Mye sprekker, spesielt på sistnevnte. Tur med fører: Sverre fra Norgesguidene og mine kompiser Loffen (Ingve Skaret) og Willy (Willy Skaret) . Bildene er tatt av Willy.

Map    

Dyrhaugstinden, Nørdre

Date:
30.06.2006
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
7:00h
Distance:
15.0km

Vi gikk fra Turtagrø opp til Tindekubbhytta. Deretter over mot ryggen som vi fulgte videre. En virkelig godværsdag der det bare er å nyte omgivelsene :) Jeg stoppet på Nørdre, mine venner Willy (Willy Skaret) og Loffen (Ingve Skaret) kløyv helt til toppen. Jeg angret litt etterpå, men har siden tatt toppen + de to mindtre. Dyrhaugstiden, Store - klatrekurs

Map    

Arthur's Seat - bytopp :)

Date:
10.08.2006

Flott ustikt over en veldig fin by :)

Map