Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Fiskløysa (Spillum)

Date:
19.06.2016
Duration:
3:53h
Distance:
11.0km

Alternativ trase til Fiskløysa. Start på Tungramoen. Parkering kr 10. Gikk etter veien opp til Spillumsvatnet og fortsatte forbi den vanlige stien mot Fiskløysa/Barstadbøla. Gikk opp bakken til veien flater ut med ei stor myr til høyre. Fra veien og inn til ei lita tjønn er det 750 meter. Fra tjønna og ned til hytta ved Fiskløysa er det 900 meter. Fortsatte videre til trimposten for Naturperler i Namsos. Den ligger på det smaleste punktet på Fiskløysa. Returnerte til et lite vann helt inn til Fiskløysa og gikk normalstien ned til veien som går til Dummolfjellet. (600 meter)

Map    

Midtsundstøyten (Meråker Kommune)

Date:
15.06.2016
Duration:
2:54h
Distance:
8.3km

Kjørte fra Stjørdal til den vakre fjellkommunen Meråker. Meråker, Selbu og Tydal ble nylig vraket av Stjørdal Kommune i kommunesammenslåingsaken. Stjørdal ville heller ha Frosta, men frostingene ville ikke ha den noe vinglete kommunen på andre siden av fjorden. Etter å ha passert Meråker sentrum svingte jeg av vei nr 751 til Kopperå. Veien går over til bomvei med automatisk kortleserbom med kr 50 i avgift. Kjørte inn til Fjergen og parkerte ved den store dammen i utløpet av Fjergen. Fjergen var svært nedtappet nå. Det var sol og skikkelig sommer her oppe, men litt nordavind mot toppen. Gikk først opp til Kalvhåmmåren som har en varde. Videre forbi Støyttjønna like under toppen av Midtsundstøyten. Gikk rett opp til den store, brede toppvarden. Her var det en trimkasse og >>>

Map    

Ravlvola (Steinkjer Kommune)

Date:
09.06.2016
Duration:
2:54h
Distance:
8.7km

Kjørte fra Stiklestad etter vei nr 759 mot Leksdalen. Parkerte på venstre side ved Leksdalsvatnet like før kommunegrensa til Steinkjer. Gikk opp langs en åkerkant og gjennom et hogstfelt mot toppen. Passerte den lille tjønna Vardtjønna like før toppen. Det var et skikkelig snødrev på tur opp fra Leksdalsvatnet, selv om det er Juni. Noen meter fra trigpunktet på toppen er det en stor stein som kalles Selisteinen. Her er det to trimkasser med bøker. På tur ned gikk jeg ned til gården Bremset.

Map    

REINDALEN (Henting av Naturperlepost)

Date:
04.06.2016
Duration:
2:40h
Distance:
8.6km

Hentet posten i Reindalen som har stått i to år. Flyttes til Krokfjellet.

Map    

DUGURDMÅLSTJØNNA (Henting av Naturperlepost)

Date:
04.06.2016
Duration:
1:13h
Distance:
2.6km

Hentet Naturperleposten på Dugurdmålstjønna som har stått i to år. Flyttes til Dyravatnet

Map    

KROKFJELLET (Utsetting av Naturperlepost)

Date:
04.06.2016
Duration:
4:17h
Distance:
10.2km

Flyttet Naturperleposten fra Reindalen til Krokfjellet

Map    

DYRAVATNET (Utplassering av Naturperlepost)

Date:
04.06.2016
Duration:
2:54h
Distance:
8.1km

Flyttet Naturperleposten fra Dugurdmålstjønna til Dyravatnet

Map