Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Grønskardfjellet (OTTERØYTRIMMEN)

Date:
26.05.2013
Map    

Gråkallen (TIL TOPPS TRONDHEIM)

Date:
23.05.2013

Start : Skistua Bymarka Mål: Gråkallen Distanse: 1,9 KM T/R

Map    

Storheia (TIL TOPPS TRONDHEIM)

Date:
23.05.2013

Start Skistua Bymarka. Mål: Storheia Distanse 9,4 KM

Map    

Svartkamberget (5 PÅ TOPP STJØRDAL)

Date:
21.05.2013

Kjørte fra Skatval kirke og inn Forbordsveien (Kr 20) Parkerte ved veidele til Forbordsfjellet da veien til parkering ved Trongsteinan var stengt med en stor stein da veien var litt utgravd av vann. Fulgte stien mot Sandtjønna. Tok en snarvei over noen myrer og gikk opp et fint skard mot toppen. Det var nylig satt opp en Kjentmannskasse med tang og mobilregistrering på toppen.

Map    

Lassemofjellet

Date:
19.05.2013

Kjørte fra E6 til Lassemoen stasjon (2,1 km) og parkerte ved stasjonen. Jeg gikk rett opp mot fjellet fra stasjonen, men det er mulig å følge en traktorvei som går under fjellet et stykke, men da blir det litt brattere mot toppen. Stor firkantet varde på toppen og et trigpunkt.

Map    

Hevillen (NORGES ENESTE MØTEPUNKT FOR FIRE KOMMUNER?)

Date:
09.05.2013

Parkerte 150 m før bomveien (stengt) inn til Litjdraksten. Gikk veien til venstre helt til enden. Det går fin sti opp til Hevillen men den var litt vanskelig å følge pga. enkelte snøflater som ligger igjen. TIL TOPPS TRONDHEIM har en post her i år. Jeg siterer følgende fra Turboka: Hevillen er et av få steder i Norge hvor fire kommuner møtes. Trondheim, Malvik, Selbu og Klæbu kommuner har felles grensepunkt her. Fra toppen 412 moh er det fin utsikt til blinkende vann og skogkledde åser i alle kommunene. Sørover sees Brungfjellet, Kråkfjellet og Store Rensfjellet, videre østover Eggefjellet, Bringen, Fongen og Ruten og i nord skimtes Meråkerfjellene. En turgåer har skrevet en kommentar om at også Lisstrulsen sees i nord. Jeg tror det er et lokalt navn på Jervfjellet. Truls var >>>

Map     16 comments

Hansarfjellet (HANSARFJELLTRIMMEN)

Date:
04.05.2013

Map