Archive - Date

Collected lists

Tjuvdalshøgdene

Date:
30.05.2023
Characteristic:
Bike trip - mixed
Distance:
40.7km

Sykkeltur gjennom Sørkedalen og opp til Finnerudskaret for en liten topprunde.

Map    

Lauvnosryggen

Date:
21.05.2023
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
10.6km

Etter fine dager i klatrefeltene, avsluttet vi med en deilig søndagstur opp på Lauvnosryggen. Strålende fint vær og smørblide folk overalt. På toppen var vi midt i Hurrungane med utsikt til flotte topper og rygger i alle retninger. Artig å se ruta vi gikk to uker tidligere inn Ringsdalen, opp Ringsskar og til topps på Austre Ringstind. Etter litt pause med resten av kransekaka som vi hadde til 17. mai feiringen, kjørte vi ned i behagelig sløsjføre.

Map    

Søndagstur på Hensfjellet

Date:
07.05.2023
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
8.1km

Avreisedagen/søndag ble det kosetur på Hensfjellet. Fin kjøring ned over fjellet og morsomt i skogen i sjøsj :-)

Map    

Suletinden

Date:
06.05.2023
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
9.7km

Nydelig tur til Suletinden på vedvarende perfekt føre med fin fast skare og litt styresnø. Lettgått opp og veldig behagelig å kjøre ned. Været var flott denne dagen også, sol og litt vind (mye på toppen).

Map    

Austre Ringstinden

Date:
05.05.2023
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
15.1km

Med fantastisk værmelding og store forventninger kjørte Ann-Karin og jeg oppover til Peakbook vårskitreff på Mortens hytte i Vang i Valdres. Utrolig hyggelig å treffe PB gjengen igjen :-) Fredag morgen med avreise kl 06:00 kjørte vi over fjellet til Øvre Årdal og oppover Tindevegen i strålende sol og med skarpt skårne høye brøytekanter. Innmarsj gjennom Ringsdalen med helt nydelig utsikt til Midtre og Store Ringstinden, og etterhvert kom Austre fram også. Litt sikk-sakk oppover ut av Ringsbotn og til slutt med skiene på sekken i siste bratta. Vi var nest-første gruppe for dagen, og hadde det fine partiet inn mot Ringsskar helt for oss selv og sola strålte midt i mot over målet for dagen. Etter lunsjen var det toppstøt med stegjern og isøks. Ca 200 hm opp til toppen. Helt fantastisk >>>

Map