Archive - Date

Collected lists

Sognsvann

Date:
27.02.2022
Distance:
0.9km

Map    

Maridalsvannet

Date:
27.02.2022
Distance:
1.8km

Map    

Roensæterhøgda

Date:
25.02.2022
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
15.0km

Fjellski fra Tverrsjøstallen til Roenseter. Derfra en runde på truger. Først til Vangshaugen som har fin utsikt til Gjerdingen. Deretter rundt på platået ved Grasdalskollen. Veldig nydelig område med myrer og spredte trær. På en av myrene hadde det flydd opp en skogsfugl fra dokk. Selve Grasdalskollen hadde jeg tatt fra før, nå fikk jeg med toppen i sørvest i tillegg til Roensæterhøgda sør for og Roensæterhøgda. Jeg rotet meg forøvrig inn i noen skar som var helt ufremkommelige på vei til de to siste toppene. Det var massevis av veltede trær og småtrær med luft rundt med en halvmeter snø over. Det tok evigheter å krangle seg gjennom, men det var jo ikke noe alternativ å gi det opp midt i skogen der. Nydelig lys i solnedgangen fra Roensæterhøgda og over myrene nedenfor.

Map    

Lyseren - Turskøyting

Date:
07.02.2022
Characteristic:
Skating
Distance:
23.5km

Fin runde i Lyseren med Ann Karin. Strålende flott vær og oppmuntret av en fin israpport i gruppa Turskøyting på Østlandet dro vi litt tidligere fra jobb og fikk gleden av noen nydelige timer rundt omkring på Lyseren. Turskøyting er gøy :-)

Map    

Dikemark - Turskøyting

Date:
02.02.2022
Characteristic:
Skating
Distance:
12.0km

Lokale ildsjeler holder godt i gang på Dikemark. Snøen hadde så vidt fått lagt seg, så melder de at det er nymåkt på Nordvannet og Svinesjøen. Det var eventyrlig fine forhold, og bare å kjøre på. Pass på, det er mange Strava segmenter her, så det er viktig å prøve å holde farta oppe!

Map