Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Klekkefjellet

Date:
24.11.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
15.5km

En runde fra Budor over Klekkejellet til Korperud, Øysætra og derfra til Måliavegen like nedenfor Bjørkvollen. Kram snø gjorde at det ble en tung tur, spesielt der stien gikk over bløte områder. Så to kritthvite ryper på turen.

Map    

Kollmyrkampen, Svaen og tre til

Date:
23.11.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
22.7km

5 cm snø, -2 oC på Stenfjellet og såvidt varmegrader nede ved Bårdsætra. Dermed var det mulig å gå en lengre tur i dag også. Runden var grei, men jeg hadde problemer med å finne stien fra Bårdsætra. Fant den omsider etter noe leting, men det viste seg å være stien som gikk opp til den gamle Brumundvegen. Måtte gå østover igjen lenger oppe for å komme på rett sti til Kolmyrkampen.

Map    

Nordhue

Date:
19.11.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
10.9km

Mye nedbør siste uka, og i høgereliggende områder var det et tynt snølag. Gikk i lave støvler og gamasjer, det var utmerket utrustning i dag. Gikk til Nordhue via Kjølstadkoia. Oppe på toppen stod en bil parkert, og fotspor over et stort område. Tror det var jegere. Jeg gikk tilbake om Veltkoia og langs vestsida av Øksna. Fikk problemer med å passere Svaen-Øksna, den var veldig stor og her var heller inga bru. Der og da ønsket jeg meg lange støvler eller aller helst vadere. Jeg fant ut at eneste løsningen var å forsere den vesle elva i vill fart. Ble bare bløt på knea og litt nedover leggene, så det gikk jo greit.

Map    

Sykkeltur

Date:
16.11.2020
Characteristic:
Bike trip
Distance:
8.0km

Knukberget, Gjertrudkampen og en til

Date:
14.11.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
5.3km

Parkerte ved vegdele på sørsiden av Knuksjøen, og gikk den søndre stien opp og den vestre ned igjen. I den vestre stien rant det mye vann. Skodde. På denne runden så jeg 6 orrhaner, alle enkeltvis. Til Svartputthøgda parkerte jeg ved den nordre stien til Knukberget. Kort og enkel tur. Til Gjertrudkampen parkete jeg ved høgspentlinja. Bratt opp, men nedover igjen fulgte jeg en igjengrodd traktorveg et stykke. På denne toppen stod det ei mast, dvs en enkel pisk. Her var også ført opp en strømledning.

Map    

Grasberget, Nordre Romsæterberget og to til

Date:
13.11.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
11.5km

Jeg dro hjemmefra i solskinn, men ved Bergjøen var det grått og skodde og det ble verre utover dagen. Turen ble litt att og fram, og opp og ned, skulle prøve å holde meg tørr på bena. Men jeg ble fort klissvåt i dag også. Jeg avsluttet dagen med en tur oppom Kjerringryggen, dette ble en positiv overraskelse. Glemte å slå på sporingen fra toppen, men jeg gikk stien videre sørover til enden av Bergsjøen.

Map    

Lageråkvislhøgda om Budor

Date:
11.11.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
23.7km

Gikk til Budor via Bårdsætra, og tilbake om Lageråkvislhøgda. Måtte jo bli en topptur i dag også. Grått og bløtt, men på noen åpne områder gikk jeg delvis oppå tilfrosne myrer.

Map    

Joberget og Høgbakken N

Date:
10.11.2020
Characteristic:
Hike
Duration:
3:50h
Distance:
10.3km

Parkerte ved Nysætra og gikk til Lavåfallene via Joberget, fulgte Rondanestien tilbake helt til Åstholmen. Kom etter hvert inn på Dølvegen i nærheten av Nystua, en gammel ferdselveg til Østerdalen. Jeg avsluttet dagen med å gå til Høgbakken N like nord for Brumundkampen. Har vært mutters alene i hele dag.

Map    

Brennsæteråsen og Brennsætersnippen.

Date:
09.11.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
9.0km

Gikk Rondanestien til Brennsæteråsen og etterpå ble Brennsætersnippen nest mål. Det er Løtens nordligste punkt, der har jeg aldri vært. Men stedet var ikke noe å rope hurra for.

Map    

Stenfjellhytta

Date:
08.11.2020
Characteristic:
Hike
Duration:
3:00h
Distance:
14.0km

I dag hadde jeg lyst til å gå på tørre områder, så det ble en tur til Stenfjellhytta. Varmt novembervær, sol og vindstille, mens låglandet var svøpt inn i tett skodde hele dagen.

Map