Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

El miserat

Date:
28.10.2023

Map    

Bernia traverse

Date:
27.10.2023

Jeg var på ferie i Spania med Mauri og Constantin. Vi hadde flere muligheter for hvor vi kunne dra i hele Spania, men det var ganske dårlig vær overalt. Så bestemte vi oss for å kjøre til Alicante der været var litt bedre, og et veldig fint område for landeveissykling. Mesteparten av tida sykla vi, men en dag gikk vi Bernia traverse, som jeg hadde gått tidligere. Denne gangen gikk vi normalretning, altså øst til vest. I tillegg fant vi en crux som jeg ikke hadde gått sist, rett ved starten av turen (eller på slutten av turen da jeg hadde gått den tidligere). Vi hadde ikke tau og vi måtte rappellere. Vi bestemte oss for å snu og starte traversen på nytt ved å gå opp der jeg hadde gått ned sist, da starter man traversen rett etter denne rapellen. Turen gikk bra, og det var >>>

Map    

Pico Abantos

Date:
22.10.2023

Første dag på ferie i Spania. Vi gikk en løpetur med Mauri og Constantin i nærheten av El Escorial. Først gikk vi opp Pico Abantos, og så gikk vi en tur "Valle de los Caidos", der Francisco Franco var begravet til ikke så lenge i fjell som ble forvandlet til en krirke: hele fjellet ble tomt fra inside, og den spanske diktatør ble begravd i midten. På toppen av fjellet ligger en av vedens største kors som vi kunne se fra flere steder i løpet av turen.

Map    

884

Date:
14.10.2023

Tidligsesongtur med Kristine for å kjøre Ramborenna, der vi forventet å finne litt mer snø og færre steiner. Vi gikk opp normalruta opp 884 og kjørte ned noen få høydemeter før vi gikk opp en renne som ligger motsatt vei fra Rambo. Den var bratt og hadde mye snø. Selv om det var kun noen få høydemeter, tok det langt tid. Da vi var på toppen av renna så vi to stikker som var på vei opp, vi hadde ikke forventet at vi skulle dele renne så tidlig i sesongen. De hadde ikke forventet det heller. Rambo var fint å kjøre, etter det var det en god del steiner og heldigvis veldig hard skare i dalen, som beskyttet skian godt.

Map    

Buren

Date:
07.10.2023

Map    

Buren

Date:
04.10.2023

Map