Archive - Date

Collected lists

Hausdalen telttur

Date:
30.10.2021

Ny telttur i Hausdalen. Gikk opp på lørdag ettermiddag, ganske fint vær, ingen nedbør. Satte opp fjellheimen teltet på faste plassen og satte også opp en tarp. Koste oss med å grille pølser på pinnebrenner før vi la oss. Regn og vind om natta, måtte stå opp og ta ned tarpen. Svenningen lå i tåka neste morgen og det gikk stadig regnbyger, så vi drøyde litt før vi gikk hjem og fikk timet det slik at det ikke regnet på nedturen. Bjørn var med

Map    

Hausdalen telttur

Date:
23.10.2021

Gikk opp til teltplass en vår lørdag kveld og fikk satt opp teltet i det det begynte å regne. Koste oss med real turmat og kortspill. Mye regn og vind om natta og neste morgen. Så vi pakket sammen på formiddagen og tuslet hjem igjen. Bjørn var med.

Map    

Nystølsfjellet og Togga

Date:
02.10.2021
Duration:
6:17h
Distance:
11.8km

Hyttetur ved Dalavatnet så da benyttet jeg sjansen til å ta en fjelltur. Fulgte først godt merket sti opp til Togga. Hadde lyst på en litt lengre tur så fortsatte videre bortover ryggen. Var ingen merkinger lengre, men antydning til sti som var grei å følge. Flott utsikt og fint å gå til Nystølsfjellet. Videre fra Nystølsfjellet så det litt mer rufsete ut videre bortover mot Skjerdingane så jeg bestemte meg for å gå ned i Laugadalen. Sauetråkk her og der, men bratt og ikke den letteste ruta å gå, men kom meg velberget ned til dalen. Da var det bare å følge sti tilbake til Dalavatnet.

Map