Archive - Date

Collected lists

Telttur Hausdalen

Date:
28.03.2020

Vi kjørte inn og parkerte på Hausdalen parkering. GIkk innover til den vanlige plassen og slo opp teltet. Hadde med det nye Lofoten superlight teltet som skulle prøves ut, og det besto testen med glans. Snødde om natten og var litt vind, men teltet funket fint. Neste dag var det fint vær, men sur vind, så vi gikk en liten tur opp mot Svenningen, men snudde litt opp i lia da vinden var veldig sterk. Måtte på leteaksjon etter capsen til Bjørn som vinden tok, men fant den heldigvis igjen. Ble bålkos på ettermiddagen. Enda en natt i telt før vi tuslet ned søndag formiddag. Bjørn var med.

Map    

Telttur Hausdalen

Date:
20.03.2020

Ny telttur til Hausdalen. Parkerte ved Hausdalen parkering og gikk opp på fredagskveld og satte opp teltet. Neste morgen var det kjempefint vær. Gikk en tur ned til Rolsvåg, fulgte sti hele veien, og koste oss deretter med bål. Neste dag gikk vi en liten tur opp mot Svenningen, men mye vind så snudde ganske raskt før vi gikk hjem igjen. Bjørn var med.

Map    

Telttur Hausdalen

Date:
14.03.2020

Kjørte inn til Hausdalen parkering og labbet innover derfra til teltplassen vår. Litt mindre snø enn forrige gang. Bjørn var med.

Map    

Telttur med Lena

Date:
10.03.2020

Lena ville på telttur, så da kjørte vi mot Krabbeelv etter jobb og gikk en liten skitur til vi fant ett fint sted å sette opp telt. Sov godt og tidlig opp neste morgen for å komme på jobb.

Map    

Telttur Hausdalen

Date:
07.03.2020

Vi kjørte inn og parkerte ved Hausdalen parkering. Var blitt sent før vi kom oss avgårde. Fulgte veien innover og til den faste teltplassen vår og satte opp telt. Var snø og kom mer snø i løpet av natta. Neste dag ble det bålkos. Overnattet enda en natt før vi gikk ned. Bjørn var med.

Map