Archiv - Nach Datum

Gesammelte Listen

La Cruz

Datum:
31.12.2019

Nyttårsaften ble feiret på en liten fjelltopp ovenfor Arguineguin. Vi gikk fra leiligheten i 2230 tiden og gikk opp på høyden øst for korset. Kunne gå uten hodelykt nesten hele veien, månelyst og stjerneklart. Kom til korset 2330 og fikk stedet for oss selv en liten stund før det kom andre folk som til og med hadde med raketer. God utsikt til nyttårsraketer fra toppen her. Fulgte veien i dalen ned igjen. Bjørn var med.

Karte    

La Cruz

Datum:
24.12.2019

Vi gikk fra Arguineguin til korset (La Cruz), videre til norskeplassen og ned til Puerto Rico for lunsj. Tok bussen tilbake for å rekke julemiddagen. Nicolai og Bjørn var med.

Karte    

Humpen

Datum:
13.12.2019

Kjørte fra Tromvik opp til Gløshaugen P-plass der vi satte fra oss bilen. Valgte å gå på beina, lite snø og stort sett skare som bar oss. Gikk først opp skaret mellom Rundheia og Humpen før vi satte kursen mot toppen av Humpen. Noen glatte partier men gikk greit å komme seg opp. Nøt utsikten og den fargerike himmelen. Da vi skulle ned igjen hadde det nok blitt litt kaldere i lufta for det var flere glatte partier som måtte forseres, så hadde ikke gjort noe med brodder nå. Kom oss tilbake til bilen i det lyset forsvant. Bjørn var med.

Karte    

Brosmetinden

Datum:
12.12.2019

Kjørte fra Tromvik til Gløshaugen P-plass. Var lite snø og skare så stort sett fint å gå på beina oppover. Gikk litt igjennom noen plasser og litt glatt andre steder, men ingen problem å komme til topps uten brodder. Gikk opp over Gløshaugen og fulgte ryggen oppover. Veldig fint lys, stor måne og fin utsikt fra toppen. Gikk innom 516 toppen før 525 toppen. På vei ned igjen gikk vi ikke innom 516 toppen men ellers stortsett samme vei. Kom ned til bilen i det mørket seg på. Bjørn var med.

Karte