Archive - Date

Collected lists

Taralrudåsen og sørøst for Taralrudåsen, 108 og 107/404

Date:
29.07.2013

Kommunetopper i Våler og Skipstvet. Vi kjørte til Lund og tok inn Lundervegen som vi kjørte til endes og parkerte på parkeringslomma som ligger på høyre side like før du kommer til siste huset. Merket sti starter her. Det var litt vanskelig å finne stistarten, men følg den lille veistubben som går inn mot jordet og hold skogkanten på høyre side så kommer en inn på stien. Vi fulgte først stien helt inn til Lundstjernet, men det er feil så da gikk vi tilbake til vi kom til stiskille vi hadde passert noen hundre meter før vi kom til vannet. Fulgte denne stien helt til vi måtte ut i bushen de siste hundre meter for å komme til topps på Skiptstvets kommunetopp. En stein markerte toppen her. Gikk tilbake til stien og fulgte denne videre til Trolltjernet der det lå ei lita hytta. >>>

Map    

Storsylen - Tydal, 106/404

Date:
16.07.2013

Overnattet på Nedalshytta og fulgte T-merket sti fra Nedalshytta til toppen og samme vei tilbake. Brukte 3,5 timer opp. Fin sti med kloppgang over myrene frem til stigningen opp til toppen begynner. Lavt skydekke, snø og is gjorde at det ble en glatt og strevsom tur de siste par kilometrene da det er 700 m stigning. Bratt og steinete og null utsikt, men ellers fin tur:) Rune, Shogun og Teis var også med.

Map    

Alfredfjellet

Date:
03.07.2013

Gikk fra Revdalen via Ymerdalen mot Ellasjøen. Istedenfor å gå ned til Ellasjøen så gikk jeg opp til toppen av Alfredfjellet da jeg kom til toppen av skaret mellom Ymerdalen og Ellasjøen, litt nord for Svartkulpen. Tåka kom og gikk, men fikk utsikt i blant, og kjempefin utsikt mot Miseryfjellet som stakk opp av tåka, og Hambergfjellet. Gikk en liten runde på Alfredfjellet før jeg gikk ned til Ellasjøen og hilste på guttene som jobber med Alkekonge der. Brukte 1 time og 15 minutter til toppen fra hytta i Revdalen.

Map