Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Farmenrøysa med Gismo :)

Date:
31.07.2016
Map    

komunetoppene på Tjøme :)

Date:
30.07.2016
Map    

signalen fra Gulli

Date:
30.07.2016
Map    

Røysa

Date:
28.07.2016

Flott tur i dag sammen med Roger. Hadde finere vær i dag enn sist jeg var på denne toppen.. og for en flott utsikt! Deilig og være ute i skogen om dagen og hyggelig når men har selskap også, eneste som er litt dritt er at det begynner og dukke opp endel flått nå.... Vi brukte god tid og fikk både skravla og drikki kaffe før vi gikk ned igjen til bilen :)

Map    

Toppen av Andebu i øsende regnvær

Date:
27.07.2016

La ut på tur med mål om og få trim og frisk luft :) så da ble turen lagt fra parkeringen på trollsvann for og få nok av alt. Parkerte bilen 1930 så kom litt seint igang... Gikk innover delingsdalen fra bilen og tok av over myrene ved Stutaue, bra sti her men ikke ei molte igjen... Trampet nesten på en hoggorm, men klarte og strekke beinet litt lengre så jeg unngikk det, flotte dyr! gikk 1 meter av stien så jeg skulle få med toppen av stutaue før jeg gikk videre ned på grusveien som jeg fulgte til stien mot grønntjern og Brånåfjell. Det var veldig gjenngrodd her og på vei opp bratta mot Brånåfjell åpnet himmelen seg og jeg var gjennomvåt på sekunder... bare og komme seg opp og få skrivd seg i boka og tusle videre mot pusås og til stidelet hvor jeg egentlig hadde tenkt >>>

Map    

Toppen av Larvik

Date:
26.07.2016

Fant ut at det var på tide og fortsette på kommunetoppene i Vestfold 2016 så valgte ut Larvik i dag. Etter og ha parkert bilen og begynt og gå oppover møtte jeg en med hund på vei nedover, det viste seg og være "19topper" fra Peakbook. Ble en koselig prat før jeg fortsatte videre. Gikk den vanlige veien opp og fikk skrivd meg inn i alle 3 bøkene. mens jeg sto der kom en annen turgåer også og vi ble stående og prate en stund om topper og turer. Nå hadde tiden gått litt fra meg og jeg fant ut at jeg måtte droppe resten av toppene jeg hadde planlagt og gå i dag, så ble heller en god matrast og litt hvile før jeg tuslet stien ned mot flatåsen og mot bilen igjen. Så ingen flått på vei opp til toppen, men ned igjen børstet jeg bort 7-8 stykk.

Map    

Storås i Stokke

Date:
23.07.2016
Map    

rasletinder

Date:
06.07.2016
Map    

Besseggen fra Bessheim

Date:
05.07.2016
Map    

Bitihorn

Date:
04.07.2016
Map