Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

toppen av Vestfold

Date:
27.07.2015
Map    

Storronden i fint vær

Date:
24.07.2015
Duration:
2:53h
Distance:
4.0km

Noen dager i Rondane for og slappe av :) Lå i telt langs elva ca 3 km før Rondvassbu. Fulgte samme stien som jeg hadde gått dagen før når jeg gikk til Rondeslottet, men i dag tok jeg av opp mot Storronden (Gps sporet starter i krysset her) Været var mye bedre og sikten var helt topp i dag. Lettgått sti oppover mot toppen :) på vei ned igjen måtte jeg innom Rondvassbu og kjøpe meg en solo, syns jeg hadde fortjent det :)

Map    

vinjeronden og Rondeslottet i snøvær :)

Date:
23.07.2015
Duration:
10:56h
Distance:
23.8km
Map    

tur til tuftfjellet :)

Date:
20.07.2015
Map    

2 toppturer i Sande

Date:
10.07.2015

kjørte inn lysdalen og kjørte opp en smal bakke til en parkeringsplass ved en myr. Gikk først innover til Storås da denne lå lengst unna. Gikk på fin vei som gikk over til sti når jeg kom inn på blåmerket løype, gikk først på høyeste punkt før jeg gikk bort til trig punktet og spiste litt nist og fikk i meg litt drikke. gikk og småløp ned og bort til oppgangen til sveltleinåsen. Gikk opp traktorvei i kryss ved noen krakker, fulgte denne inn til en ganske ny hytte, gikk så åsryggen opp til høyspentlinja og høyeste punkt. var ikke sti men lett og finne frem.

Map    

Lønskollen og Ryksåen

Date:
09.07.2015
Map    

tur til sønstbyåsen og høgåsen i svelvik

Date:
08.07.2015

Dro fra jobb og til svelvik med planer om og gå seteråsen, ble veldig regnvær så jeg gikk istedenfor til sønstebyåsen, fulgte skogsbilvei innover og gikk for langt langs sti så jeg måtte snu, kom ned dit skogsbilveien sluttet og tok inn et skar ved en hule i fjellet, fant merkinger som ledet opp til en sti som tok meg til toppen, fulgte stien sørover over toppene da jeg regnet med at jeg skulle finne en raskere vei til bilen. Det gjorde jeg ikke... for plutselig var jeg der jeg hadde kommet opp fra skogsbilveien igjenn.. så jeg hadde gått stien ned av toppen og langsmed. vel tilbake ved bilen var det av med våte klær og på med tørt. Nå hadde regnet stoppet så jeg fant ut at jeg skulle ta høgåsen også, kjørte inn til bom mot vannverket i svelvik og gikk innover, fin vei >>>

Map    

Larviks høyeste topp

Date:
07.07.2015
Map    

Tyriåsen i sande

Date:
06.07.2015
Map    

kveldstur til hvittingen

Date:
05.07.2015
Map