Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Tur til Holtehedda sammen med masse flått

Date:
30.06.2015

Kveldstur inn til Lindevannet, fulgte stien langs vannet ut til skogsbilveien og blåmerket løype, det krydde av flått på bukse og jakke så jeg fikk vekk alle jeg så... Videre opp merket sti til Holtehedda. Fin topp med overraskende bra utsikt, blir tur tilbake hit med ungene til høsten :)

Map    

tur med jobben til storås

Date:
29.06.2015
Map    

tur til Skalhogg og Tyriåsen

Date:
28.06.2015

Søndag og litt yr i været, fint turvær :) tok med Pondus og kjørte til merkedammen og gikk rundt til andre siden av vannet. flott sti og godt merket bratt opp til utsiktspunktet på skalhogg, gikk innover for og komme meg på høyeste punkt. flott tur. Vel nede ved bilen igjen fant jeg ut at jeg hadde nok tid til og ta en tur til så kjørte opp og parkerte rett etter solbergvannet. Her hadde det blitt merket opp en såkalt grønn tur så fulgte båndene på skogsvei\sti til toppen. ned igjenn fulgte jeg blåmerket rute og tok av grusveien ned til bilen igjenn. brukte ca 2 timer inkludert kaffepause på toppen.

Map    

Horten tur i deilig vær

Date:
27.06.2015

hadde noen timer for meg selv og fant ut at jeg skulle ta meg en tur på noen småtopper. startet med utsikten, kjørte inn til bommen og gikk veien opp, flott utsikt mot nord. Valgte og gå bratt sti ned til lysløypa tilbake til bilen. kjørte så og parkerte på statoil for og gå kjærranåsen, lang og gå til turen begynte. tok til høyre opp en traktorvei fra kjærranveien, gikk noe som så ut som en sti helt til denne sluttet i kratt, gikk da opp en steinrøys\renne til jeg kom inn på stien og var raskt på toppen. topp midt i skogen uten utsikt. Valgte merket sti ned igjen :) småjogget tilbake til bilen.

Map    

Øytur til Tjøme og Nøtterøy

Date:
26.06.2015

tok med hunden og ungene på tur i dag da det var så fint vær :) første stopp var Vetan på Nøtterøy, rask topp. Neste stopp var herkelås på Tjøme, parkerte utenfor en hytte og gikk inn til toppen. Siste topp på turen ble holtekjæråsen som vel egentlig er høyere enn herkelås når man ser høydene på kartet, parkerte utenfor ungdomsskolen og gikk fin tur gjennom skogen, kunne spart tid på og kjøre inn mot hytter og hus, men fant ut at det var godt med litt lengre gåtur på siste toppen.

Map    

skogstur til piddane

Date:
24.06.2015
Map    

Kamfjordåsen sandefjord

Date:
23.06.2015
Map    

Ettermiddagstur til Vetan i Andebu

Date:
22.06.2015

Parkerte på meny og gikk forbi vanntårnet på tur opp :) Bra sti hele veien og endel folk på tur. vaklete trappetårn rett ved topp punktet, veldig bra utsikt. Brukte under 2 timer på turen

Map    

kveldstur til Storås i Stokke

Date:
14.06.2015

Første p.f. 100 topp i Vestfold :) Parkerte på den store parkeringen etter grustaket og gikk innover grusveiene til stistart opp til Storås, fulgte sti gjennom begge bygdeborg murene og opp på svaet før toppen. Utrolig fin utsikt. Gikk videre forbi bålplassen og fulgte sti ned sørsiden av toppen. Fulgte grusveien forbi naturbarnehagen tilbake til bilen :)

Map