Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Hvitsteintjenn hjemmefra

Date:
31.05.2023
Characteristic:
Bike trip - mixed

Kveldstur til Hvitsteintjenn med sykkel hjemmefra. Opp for å bytte titoppbok ved gapahuken. Lengde 15 km.

Map    

Vestre Skrehelle

Date:
29.05.2023

Fin kveldstur til Skrehelle med Camilla og Philip. Skydekke, men fikk en fin gløtt av kveldssol ved utsikten en liten stund. Gikk også opp til toppunktet på Vestre. Møtte påfallende mange folk på vei opp når vi var på vei ned igjen. Later til å ha vært bra titoppaktivitet i pinsehelgen.

Map    

Mikaelshula

Date:
27.05.2023

Kveldstur til Mikealshulen for å gjøre forbredelser til bonusturen 2023 på Ti-Topper’n, som slippes 1. juni. Philip og David var med. Etterpå ble det litt fotball på Skotfossbanen. Turlengde 4 km.

Map    

Bamblefjell og Hørsfjell

Date:
21.05.2023

Tur til Bamblebygda. Philip og Camilla var med. Varm og godt i været. Startet lengre oppe på Nensethveien enn ordinær parkering, og gikk en snarvei i retning «fiskeløypa» opp mot Svartjenn på vei mot Bamblefjell som første mål. Over igjen på toppen av Hørsfjell tok vi en rast før vi gikk videre ned mot Hørsfjellveien. Litt forbi Stormyrstua oppdaget jeg at jeg hadde mistet mobilen, så jeg snudde og tok samme vei tilbake igjen opp over Hørsfjell og videre ned og over Bamblefjell på ny, mens de andre gikk videre ned mot bilen. Jeg fant igjen mobilen på Bamblefjell, inne på «Bamblebu». Total lengde 14 km

Map    

Ulvskollen fra Gulset

Date:
18.05.2023
Distance:
15.8km

Gåtur fra Gulset til Ulvskollen med Camilla og Philip. Fin varm maidag. Gikk opp vestlia og ned igjen Kremmerdalen. Lenge siden jeg har gått opp til toppen fra denne kanten. Kikket litt etter Russerhula på vei opp vestlia, men husket ikke helt beliggenheten. 20 år siden jeg ble vist hula av en kjentmann. Var nok ganske nære, men denne tar vi senere når vi har litt bedre tid. Tok en rast ved utsikten på Ulvskollen før vi gikk bort til Brynhilsbu med registrering for titoppern.

Map    

Melakollen

Date:
10.05.2023

Titopptur med Camilla og David. Gikk rundløypa i retning Prestegårdseter. Lengde 5,3 km.

Map    

Hvitsteintjenn med Hvitsteinåsen

Date:
08.05.2023
Map    

Øvrumkollen

Date:
07.05.2023

Titopptur med Philip, David og Camilla. Gikk mellomrunden med nedstigning nordøst for toppen og veien videre ned forbi Trollsåsen.

Map