Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Jypleviktangen

Date:
30.04.2023

Titopptur med Philip. Gunnar var også med.

Map    

Hvitsteintjenn - Piggen, titoppklargjøring

Date:
28.04.2023

Kveldstur fra Trommedalsveien. Klargjøring for tjuvstart av Ti-Topper’n 2023. Satt opp titoppkasse på gapahuken ved Hvisteintjenn, og la ut boka på Piggen. Lykt fra midtveis på tilbaketuren fra Piggen. Møtte en elg ved stien mellom gapahuken og Trommedalsveien.

Map    

Ulvskollen – Klargjøring for titoppsesong

Date:
27.04.2023

Rundtur. Gikk opp Smia. Satt opp titoppkassa ved Brynhildbu før jeg gikk videre over Ulvskollen med retur via Skiens midtpunkt. Lå en del snø øverst og nederst i Brubergdalen, men bart i midten.

Map    

Grenland komplett.. igjen

Date:
22.04.2023
Duration:
1:06h
Distance:
1.4km

Turen ut til denne nyoppdagete listetoppen i Bamble har latt vente på seg vel lenge for min del, men fikk i dag endelig toppen unnagjort. Grei og kjapp bestigning, men som forventet en nokså kjedelig topptur. Gikk opp og ned samme vei, stedvis langs litt dyretråkk. Philip var med på turen. Litt kveldssol brøyt igjennom når vi var på toppen, og fulgte oss litt ned igjen. Og sammen med gløtt av litt ok utsikt fra hogstfeltet i lia nedunder toppen, ble det kanskje ikke så ille svippen allikevel. Kjørte ned og tok en rast ved Valle gjestehavn, før vi tok turen videre ut til Trolldalen Fort.

Map    

Trolldalen fort

Date:
22.04.2023

Tur ut med Philip etter en tur oppom Tegdalsåsen og en visitt på Valle Gjestehavn.

Map    

Spiraltoppen, Drammen

Date:
17.04.2023

Liten tur i Drammen på vei til Lierskogen. Gikk opp fra sentrum.

Map    

Kaperkollen - Åletjern

Date:
03.04.2023

Ettermiddag-/kveldstur sammen med Philip. Fulgte inn lysløypa fra Gulsetringen og opp Kaperkollen fra sydøst. Ned igjen på andre siden. Hadde en hyggelig rast ved Åletjern.

Map    

Børsesjø naturreservat

Date:
01.04.2023

Gåtur hjemmefra via Børsesjø og fugletårna. Philip var med. Lengde: 7 km.

Map