Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Kaperkollen langtur 2

Date:
28.01.2023
Duration:
5:00h
Distance:
16.7km

Gåtur hjemmefra. Ettermiddags-/kveldstur. 3 - 4 minus. Greie forhold på stien, helt ok uten brodder, tross hard snø. Styrte unna leia over Rødgangsåsen og ned Munkersdalen og opp Kaperkollen i dag. Var usikker på snømengden, og regner med at ikke så mange tråkker opp fra denne kanten nå på vinteren. Gikk i stedet mot skytterbanen for å ta Kaperkollen via Tinnskollen. Ved Kreppamyr ble jeg nysgjerrig på en opptråkka sti som var ny for meg. Denne tok meg raskere opp over Tinnskollen enn den mer vanlige stien. Videre over Kaperkollen fra sørøst var det gått et par stykker før meg. Tok en rast på toppen før jeg gikk ned igjen på andre siden.

Map    

Børsesjø

Date:
27.01.2023
Map    

Hjellevannet rundt

Date:
23.01.2023
Map    

Børsesjø

Date:
20.01.2023
Map    

Hjellevannet rundt

Date:
11.01.2023
Map    

Trimtur via Kapitelberget og Børsesjø

Date:
05.01.2023

Turlengde 12 km. Ny kveldsrunde hjemmefra til noen nærliggende Peakbook-elementer. Disse er fine å ha som mål for en tur når bilen står fast på verkstedet, men også generelt når man ønsker en rask trimtur på sparket, uten behov av noe planlegging eller kjøretid i forkant. Greit å bare gå rett ut, så er man på tur, selv om man bor litt i fra skauen og skikkelige topper. Så holder man motivasjonen med Peakbook og registrering i gang også. Fin kveld med flotte vinterforhold, 2 minusgrader og nysnø. Fint å gå gjennom utmarka og det lille skogsområdet ved Børsesjø. Var innom begge fugletårna før jeg gikk tilbake via Siljanveien og videre rundt ABB.

Map    

Hjellevannet rundt

Date:
03.01.2023
Map    

Langtur om Kaperkollen

Date:
01.01.2023
Distance:
17.4km

Ettermiddag-/kveldstur. Broddeføre. 2 minusgrader. Gåtur hjemmefra til min nærmeste pf.100 topp – ca 8 km en vei. Selve stien starter fra Bakken ved Hyniveien/ Jernverksvegen ved Fossum, så det blir drøye 4 kilometer på vei før stistart. Har hatt en ide om å gå denne på beina hjemmefra en god stund. Har gått til nabotoppen Rødgangskollen hjemmefra, og rundt Ulvsvann, men ikke til Kaperkollen. Philip ville være med på tur så møtte han på stien nord for Limitjenn, han kom fra Gulsetringen. Lykten ble tatt i bruk fra Langgangsmyra. En del is på de mest tråkka stiene, samt glasert snø etter dager med regn i det siste. Vi tok en matpause på Kaperkollen, før vi tok leia ned og over Tinnskollen til Gulsetringen. Herfra tok jeg leia tilbake til Falkum igjen med en tur innom >>>

Map