Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Piggen klar for titoppern

Date:
28.04.2022

Var først en tur i Fritidsparken og satt opp turpost ved Trollets hjerte. Kjørte etterpå opp til Voldsveien og gikk inn til Piggen derfra. Philip var med og bar verktøy til oppsett og demontering av gammelt listverk.

Map    

Nykommer på titoppern

Date:
27.04.2022

Tidlig kveldstur opp til Seiersteinskollen for å montere turpostkasse. Liker godt denne toppen som ofte blir litt oversett grunnet store Geitebuvarden som ikke ligger så langt unna, og som de fleste har mest fokus på. Fint når kveldsola lyser inn mot byområdene nede i Grenland fra lia her. Var en tur oppe på toppunktet som er noe lengre inne en der toppskiltet står. Lite, om ingen utsikt fra toppunkta, men flott utsikt nede i lia 150 meter før toppen, hvor turkassa nå står klar til registrering. Møtte et par andre denne onsdags kvelden.

Map    

Rundtur om Tinnskollen

Date:
24.04.2022
Map     1 comment

Tur fra Fritidsparken

Date:
22.04.2022

Tur fra parkeringa ved Skienshallen med kryssgåing langs turløyper og skogstier gjennom fritidsparken. Tok en avstikker opp til til Hvitsteintjenna før retur til parkering.

Map    

Kjerkeåsen

Date:
11.04.2022
Map    

Piggen fra Trommedalen

Date:
06.04.2022

Ettermiddagstur med Philip og David. Startet fra turparkeringa ved Trommedalsveien. På tilbaketuren fra Piggen gikk vi oppom Hvitsteinåsen og Huken, og fyrte opp bål og grillet der.

Map    

Tinnskollen - Kaperkollen

Date:
05.04.2022

Kveldstur fra Stærvegen med Philip.

Map    

Herre-runden (Langmyråsen og Svarttjennheia)

Date:
03.04.2022

Ettermiddagstur til Herre sammen med Philip. Fire år siden sist jeg tok denne runden. Gikk her en god del før på S/B-trimmen. Ikke så voldsomt givende turområde kanskje, men fint oppe på åsene syns jeg, mye fin furuskog. Ved et område var det tydelige spor etter skogbrannen i 2017 ved Langmyråsen mellom toppen og Svarttjenn. Nede ved øvre side av Svarttjenn hvor vi rundet på vei til Svarttjennheia, har det alltid vært gørr, men litt ekstra nå etter hogst. Mistet stien her, men fulgte opp noe som lignet et dyretråkk i stedet. Svarttjennheia er nokså kupert åsrygg, ikke all verden av folk her, men en fin, liten sti snirkler over ryggen. Ikke mye utsikt fra disse toppene.

Map