Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Blåfjell

Date:
30.05.2020

Titopptur med David. Fin kveldstur. Deilig og svalt i skogen. Gikk fra Kleven.

Map    

Flott kveldstur til Bøfjell

Date:
26.05.2020
Characteristic:
Bike trip - mixed
Distance:
17.1km

Pf. 100-topp i Drangedal. Startet fra Landsmarka i Nome. Parkerte ved bommen ved Ugge. Hadde med sykkel. Har vært innover her noen ganger før på sykkel og alltid like kjedelig i grunn. Ikke alltid like motiverende å starte med 2 km lang motbakke. God motbakke den siste delen av skogsbilvegen opp dalen til Helsokvatnet også. Det går et par traktorspor opp i mellom mot Bøfjell fra Helsokvannet, men det er best å gå opp der jeg kom ned, se gps-spor. Videre mot toppen blir det terrenggåing, men lett å ta seg fram. Fant antydning til en gammel sti på nedturen. Var heldig på toppen og fikk kveldsol som brøyt i mellom skyene, det gjorde opplevelsen av Bøfjell optimal. En fantastisk flott toppvarde her oppe. En uvanlig velgjort konstruksjon for et nokså skogskledd toppunkt å være. >>>

Map    

Geitebuvarden

Date:
23.05.2020

Kveldstur med en kamerat. Det hadde regnet mye på ettermiddagen, men ut på kvelden ble det litt opphold og gløtt av sol. Værmeldingen lovet bra videre ut kvelden så håpet å få litt fin kveldsol på toppen. Satt en bil ved inngangen til Skårdalsveien og kjørte videre med utgangspunkt fra Såta. Startet bra, men gikk fort over til regn på det meste av turen. Fint ved utsiktspunktet som alltid. Returnerte ned sydsiden og gikk skogsbilveien tilbake til Valebøveien ved Glomstul og bilen der. Geitebuvarden ble min 10. titopptur for sesongen på det 17. året.

Map    

Sandseterfjellet

Date:
20.05.2020

Titopptur med Camilla og Philip. Flott solrik dag. Sandseterfjellet fra sitt beste. Opp via Øvre Trytetjenn, ned via Sandseter.

Map    

Dalsfjell

Date:
17.05.2020

Kveldstur til Dalsfjell. Min 8. titopp-registrering for sesongen. Kombinert titopptur og sjekk av merking i forbindelse med rundløypa. Fikk inn en melding om et punkt som var litt forvirrende, så fikk merket stedet litt tydeligere. Fantastisk flott 17.mai kveld, stille og rolig i skauen. Ser det har blitt hogd mere inn forbi Rønningen siden sist jeg var her. I dag var det tørt og fint i skauen, en fryd å gå. Men her ved Rønningen blir det nok temmelig sølete noen steder når det regner etter sporene til hogstaktiviteten. Men det er lovet at det blir ryddet fint opp når alt er ferdig.

Map    

Vestre Vealøs

Date:
09.05.2020
Map    

Jyplevikodden

Date:
05.05.2020
Map    

Valleråsen

Date:
05.05.2020
Map    

Blåfjell

Date:
03.05.2020
Map    

Skrehelle

Date:
02.05.2020
Map