Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Øvrumkollen

Date:
29.05.2019
Map    

Trengsåsen, Dugurdmålsnatten, Stillemyrberga

Date:
28.05.2019

Trengsåsen Hadde først siktet meg ut Trengsåsen. På mitt lokale turkart for «Heddalsåsen-Gransherad» står skogsveien fra Liafoss merket som vei med avgift. Så her fikk jeg en grei start ved å kunne kjøre inn til Juvbekktjønn. Betalingsbommen ved Juvbekkveien har jeg lagt inn her . Parkerte ved en ny bom oppe ved tjønna, den står ved veien som går inn til venstre. Gikk opp på 15 min. Litt kronglete å ta seg fram noen steder, tett skau, kratt. Toppunktet var lite attraktivt. Tett småskau, lite utsikt. Gikk videre over til trig.punktet, ut mot kanten i sør. Her var det åpent og fin utsikt. Skal man ha noe igjen for denne turen annet enn å registrere en pf.100 topp kjappest mulig:) er turen over til trig.punktet (Trengsåsen Sør) et must. Dugurdmålsnatten Kjørte opp til Jonsli. >>>

Map     1 comment

Vestre Vealøs

Date:
23.05.2019
Map    

Dalfjellet

Date:
17.05.2019

Sen kveldstur fra idrettsanlegget. Fint og stille området, med en god skogsfølelse. Vært her flere ganger før, men var nå 6 år siden sist gang. Har også hatt den med tidligere på titoppern. Litt kronglete et par steder for ukjente etter den nye skiløyetraseen kom opp, men løypa er stort sett skiltet. Flott ved Gjærumstjenn. Her var det nå blitt satt opp et rastebord siden sist. Deilig å trekke seg litt tilbake på kvelden her inne. Fra toppen tok jeg løypa videre ned sydsiden, og ut på det obligatoriske utsiktspunktet, ut mot kanten, og videre rundløypa om Rønningen.

Map    

Valås og Årdalsåsen

Date:
15.05.2019
Map    

Piggen via Hvitsteintjenn m/ bokbytte

Date:
14.05.2019

Sen kveldstur fra Trommedalsveien. Opp for å bytte titoppbok både ved Gapahuken og Piggen. Utskrevet til permen begge steder etter drøye 14 dager. Rundt 1850 navn pr bok. Gapahuken ved Hvitsteintjenn er ny post på Ti-Topper'n i år, og sammen med Piggen og Kjerkeåsen i samme område, har det vært bra med trøkk av turgåere de første to ukene av Titopper'n her i Solumsmarka. "Trekløveren" topper besøksstatistikken så lang av innkomne nettregistreringer. Og rundt 500 navn i titoppboka begge steder åpningsdagen 1.mai, er bortimot rekord. Piggen er en av ytterst få topper som har vært med alle årene fra oppstart i 2004, og det ikke uten grunn. Her er det ikke toppfølelse og utsikten som teller, men tilgjengeligheten og mulighetene ellers i marka.

Map    

Blåfjell

Date:
11.05.2019
Map    

Kjerkeåsen

Date:
04.05.2019
Map    

Vestre Vealøs

Date:
01.05.2019
Map