Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Holåtind

Date:
13.08.2003
Map    

På veien til Trulsbu

Date:
12.08.2003
Map    

Visbretind

Date:
07.08.2003
Map    

Bukkeholsryggen del 1

Date:
06.08.2003

Femte dagen i topp-plukker-uka mi dette året, og etter gårsdagen suksess i Tverrbotntindene var jeg klar for enda mer rygg-vandring. Dermed ble nabo-ryggen besøkt. Morsom klyving hele sør-øst-ryggen via alle småtopper og knagger opp til Store Bukkeholstind og også videre i den passe utsatte ryggen fra Store og ned mot de to midtre Bukkeholstindene. Utrolig artig tur, men kreftene tilsa at resten av Bukkeholsryggen måtte vente etter såpass mange dager på tur. Utbyttet hadde uansett vært stort, men i løpet av de siste 5 dagene var jeg gått ned nesten 10 kilo - til tross for ekstremt inntak av sjokolade og mat på Leirvassbu. Utrolig slankende slike uker!

Map    

Tverrbotntinder

Date:
05.08.2003

Fjerde dag i topp-plukkings-uka mi dette året. Og hvilken dag! Fantastisk vær og en fantastisk tur. Dette var min første tur på noe som kan kalles en ryggtravers (riktignok hadde jeg gått Ryggehøi og Nautgardstinder tidligere samme uka, men her var første gangen det var noe som minnet om utfordringer mellom toppene). Her hadde jeg måttet gjøre litt forberedelser på rutevalg for første gang, så dette var litt banebrytende. Ruta opp til Hornet var utrolig morsom, og dette gav virkelig mersmak. Rutevalget ned fra Hornet tilbake til Leirvassbu var helt greit, men overivrigheten tok nok litt overhånd der jeg sprang ned ura, delvis seilte nedover på løse steiner. Det var første (men langt fra siste) gang jeg fikk føling med dårlige knær. Siden har jeg måttet tenke meg grundigere >>>

Map    

Stetind

Date:
04.08.2003
Map    

Nautgardstinder

Date:
03.08.2003
Map    

Glittertinden

Date:
02.08.2003
Map    

Resten av Rondane

Date:
26.06.2003

Fast bestemt på å ta med meg "resten" av Rondanes 2000 meters topper, reiste jeg ens ærend til Rondane med teltet for å plukke topper. Brukte første dagen på å komme meg til Rondane med bil, gikk til Rondvassbu og videre inn i Langholet der teltet ble slått opp. Dagen etterpå var jeg på Storsmeden og Trolltinden (gikk ryggen sør-nord) før jeg returnerte til teltet, pakket dette og gikk til Vidjedalsbekken, ganske rett nord for Digerronden. Der ble teltet slått opp. Tredje dagen gikk jeg traversen fra Høgronden over alle midtrondene og til Digerronden, før returen ble lagt til teltet. Siste dagen retur til bilen og hjem.

Map