Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Engulvsfjellet 2.0

Date:
23.02.2022
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
3.9km

Map    

Engulvsfjellet på rando

Date:
20.02.2022
Distance:
3.9km

Jeg har vært noen turer på Engulvsfjellet, men aldri på Rando. I dag tok jeg randoskiene, og det angret jeg ikke på. Endelig, etter siste mildvær og snøfall, så er det kjempefin snø å kjøre ski på. Ca 15 cm med løs snø, og hardt under. Fin nedkjøring i åpen gammelskog. Det blir flere turer hit..

Map     2 comments

Rando

Date:
19.02.2022
Distance:
8.4km

Map    

Gloføken

Date:
10.02.2022
Distance:
12.5km

Vi tok turen til Engerdal, og Gloføken. Gloføkkampen og Gloføken ligger rett ovenfor Jonsgard camping. Vi kjørte opp til hyttefeltet ovenfor der vi parkerte.

Map    

Flendalen

Date:
09.02.2022
Distance:
12.9km

Etter turen i går ble fristelsen for stor, og vi røyk på en tur i dag også. Værmeldingen var god og vi startet med friskt mot. Ikke like fin påskestemning i dag. Det var en del vind og litt kaldere, men en fin tur. Bålet varmet godt.

Map    

Skramsliberget

Date:
08.02.2022
Distance:
6.4km

På denne flotte dagen gikk turen til Skramsliberget i Rendalen. Fra der vi parkerte bilen til fulgte vi en traktorvei opp lia. På ca 600 moh. møtte vi antydninger til gammelskog, og derifra ble det mer og mer gammelskog. Mange flotte enkelttrær og fin skog. Dette er et fint område som fortjener et besøk til.

Map    

Test av kroppen etter en uke i ro pga. korona

Date:
05.02.2022
Distance:
10.7km

I dag var det meldt utrolig fint vær med sol hele dagen og fin temperatur. Det var litt vind, men da holdt myggen seg unna. Jeg parkerte ved Sjølisand kirke, og fulgte ryggen mot toppen. Fra veien og til den øverste veien jeg krysset var det en veldig stor og lang hogstflate. Der har det vært en utrolig flott furuskog. Elgen koste seg med oppskytende furu, det var godt med elgspor hele turen. Etter jeg kom meg bort fra hogstflata, så var skogen dominert av store furuer med godt innslag av gran innimellom Det var også rene områder med gammel granskog.

Map