Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skogstur

Date:
26.10.2020
Distance:
2.6km

I vinter mens jeg stod alpint oppdaget jeg et område med gamle furuer. Jeg fikk ikke tid til å gå der i vinter, men tok turen nå i høst. Det er et lite område fin gammel furuskog. I området rundt har skogen blitt drevet hardt, og nye skogsbilveier spiser seg innover som en mark i et eple.

Map    

I grenseland dag to

Date:
15.10.2020
Distance:
9.6km
Map    

I grenseland

Date:
14.10.2020
Distance:
13.3km

Map    

Til Sukkertoppen via tyskerstien

Date:
07.10.2020
Distance:
2.7km

Map    

Kveldstur

Date:
06.10.2020
Distance:
6.3km

Dørstokkmila er mange ganger lang å gå, men alle var fornøyde da vi kom oss ut.. På vei ned fra hovedtoppen Ikke vanskelig å få fine motiver i dette landskapet.

Map    

Ny kommunetopp

Date:
06.10.2020
Distance:
7.4km

Klok av skade etter den dårlige planleggingen i går, så var jeg bedre forberedt i dag. Turen opp til toppen gikk veldig greit, det er tydelig sti hele veien. På toppen er det flott utsikt og det er lett å drømme seg bort blant alle toppene man ser. På toppen er det ei sikteskive som er til god hjelp for å sortere alle toppene. Det var vindstille og sol på toppen, så det ble en liten kvil i sola før jeg gikk ned.

Map    

Katastrofetur uten planlegging..

Date:
05.10.2020
Distance:
3.1km

Egentlig skulle jeg på Meraftafjellet, men med så og si ingen planlegging så ble det ingen topp. Det hele startet med at jeg dro litt sent. Det er to stier som i følge kartet fører til toppen, jeg valgte den stien med kortest vei til toppen og parkerte der. Problemet var at stien ikke var så tydelig i terrenget, så det ble mye leting i ett tett og bratt lende. Etterhvert kom jeg til den andre stien som viste seg å være en anleggsvei.. Derfra var det lett å gå opp til vannet der det lå ei hytte Etter hytta ved Heimste Demningsvatn dreide stien sørover og nedover, litt feil retning enn dit jeg hadde tenkt meg. Derfor knekte jeg av stien med klopper og gikk i retning toppen. Etter ca 10 meter kom jeg inn på en tydelig sti som ikke var merket på kartet. Om dette var ett opprinnelig >>>

Map     2 comments