Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Rundtur øst for hoppbakken.

Date:
31.05.2019
Distance:
8.9km

Map    

Eksamensfeiring

Date:
27.05.2019
Distance:
4.5km

Map    

Rundtur på morgenkvisten

Date:
21.05.2019
Distance:
6.1km

Da jeg dr fra Rena var det antydninger til sol, da jeg parkerte var det tåkete og litt regn i lufta. Da jeg nærmet meg den første toppen kom regnet. Ettersom jeg ikke hadde spist frokost, og utsikten var dårlig bestemte jeg meg for å snu etter etter å ha spist frokost og kokt kaffe. Etter en lang frokost lette tåka litt, så jeg bestemt meg for å fortsette. Da jeg nærmet meg Ingridsberget kom sola for fult, så jeg tok en tur oppom.

Map    

Garsjøåsen

Date:
12.05.2019
Distance:
3.6km

I kveld ble det Garsjøåsen/Nabbsetåsen som fikk kaffebesøk. Hyggelig turfølge var det også. Vi gikk igjennom et område på flere hundre mål med en forferdelig markberedning. På toppen var det litt utsikt mot Nordre kletten og Gitvola. Det ble en kaffevarme på toppen. Vi så ei røy og ei orrhøne. Ellers var det veldig stille i skogen i kveld.

Map    

Langs Renaelva

Date:
10.05.2019
Distance:
6.2km

På denne grå vårdagen tok jeg og Arne oss en tur fra Kjølseterbrua og nedover mot Flåtestøa. Fint turvær selv om det var grått. Det er fint å følge pilegrimsleden hvis man skal gå i disse trakter. Dagens første topp. Sørøst for Bjørkøyvelta Dagens andre topp, Sørvest for Granholmen.

Map    

En del av Pilegrimsleden

Date:
08.05.2019
Distance:
5.7km

Etter et par dager med snø og dårlig vær, så kom det jammen meg litt sol og blå himmel. Jeg tok derfor turen bortover Pilegrimsleden, og tok de to toppene som er der. Den siste snøen lå fortsatt i skogen, og det var litt skare etter nattens kuldegrader. Ettersom sola steg, så ble temperaturen bedre og det ble bra liv i fuglene etterhvert. På turen hørte jeg: måltrost, svarttrost, rødstrupe, gransanger, gjerdesmett, bjørkefink, bokfink, grønnsisik, flaggspett, løvsanger, fuglekonge, toppmeis, skogsnipe, ringdue, taksvale, dompapp, ringtrost, grønnfink, nøtteskrike, rødvingetrost. Starten på Pilegrimsleden Fin gammel og åpen furuskog Grønt løv mot hvit bakgrunn Utsikt nordover Rena elva Utsikt nordover Rena elva Utsikt sørover mot Åmøtet Dagens første topp, Kalihaugen  >>>

Map