Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Sandfjellet.

Date:
29.03.2018
Distance:
5.0km

Det er ikke bestandig man må reise langt for å få de gode og morsomme opplevelsene. Ingen av oss var særlig hypp på å kjøre langt for å gå på ski. Derfor ble valget Sandfjellet. Ikke kommunetoppen Sandfjellet, men en ikke så langt unna. Vi kjørte opp ved Urdelva innenfor Rypdal innerst i Tresfjorden. Vi kjørte et godt stykke oppover i lia før vi parkerte. Derfra gikk vi på beina et godt stykke før vi tok på oss skia, faktisk helt opp til Nordigardssætra. Derfra gikk vi på Blåfjellet og Sandfjellet før vi fikk en fin nedkjøring. Klar til avmarsj Vi gikk et godt stykke på beina før vi tok på skia. En liten pust i bakken. Kvitnykja TV og Næremstind TH. Tresfjordpanoramaet med Lauparen som en sal TV. for midt i bildet. Tid for ski.

Map    

Kveldstur

Date:
28.03.2018
Distance:
3.2km

Lebergsfjellet med mast på toppen. Trollet har tatt en bit av fjellet slik at det har blitt Trolltind tv og Ytstetind th. Ørskog skisenter ligger der man kan se lys.

Map    

Rånåkollen - Avbrekk på tur til vestlandet.

Date:
23.03.2018
Distance:
4.7km

Påskens første skitur Det er tredje gangen jeg har tatt med en topp på tur til vestlandet i forbindelse med påsken. Dette spriter opp en ellers forhåndsvis kjedelig kjøretur. Denne gangen falt valget på Rånåkollen. En topp som er ganske iøyenfallende vest for Bjorli på andre siden av veien. Klar til start. Sola bryter i gjennom skydekket. Kvernhushøi midt i bildet. Det hadde nok kommet en del snø de siste dagene og det var til tider djuprent, så det ble en tung oppstigning. Da jeg kom opp på snaufjellet ble snøen hardere. Nordover rettning Dombås Bjorli, Kollhøi høyeste topp bak skianlegget. Brennhø 1148 moh. Det blåste opp på toppen. Sola var også på tur ned. Nyter utsikten over Reimheimen Reinheimen. Mange flotte fjell, og et flott område.

Map