Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Kveldstur til Deifjellet

Date:
29.12.2017
Distance:
8.8km

Når nettene blir lange, så må man ta med lyset ut, og komme seg på tur. Vi tok en rask avgjørelse på å reise dra til Deifjellet denne kvelden. Etter flere dagers snøfall ble vi møtt av et rolig landskap med runde konturer og snøtunge trær. Vi gikk på randoski. Det er mye snø i terrenget og den er dyp.. På tur ned ble det mye gåing og staking selv i nedoverbakker. Randoski er morsomst på vei ned. Hytta på toppen.

Map    

Flendalen

Date:
22.12.2017
Distance:
4.4km

Det ble en liten tur til Flendalen i Rendalen for å få luftet kroppen litt. Ikke det helt store dyrelivet midtvinters, men en fin tur. Utsikt nedover Slemdalen Høgåsen 883 moh

Map    

Deifjellet

Date:
21.12.2017
Distance:
6.3km

Jeg fikk en forespørsel om jeg ville være med på ski om 20 min. Jeg var ikke vond å be, og etter 20 min var vi på vei til Deifjellet. Jeg ble advart mot lite snø, og det stemte. På tur opp var det helt i grenseland, men det ble bedre mot toppen. Der ble vi belønnet med flott solnedgang før vi kjørte nordsiden ned igjen. Utsikt vestover. Haakon i godt driv oppover. Ettermiddagssol på vei opp. solnedgang med vid utsikt. Renaelva bukter seg nedover. Hytta på toppen er farget av solnedgangen. Renaelva bukter seg nedover.

Map    

Sesongens første skitur.

Date:
01.12.2017
Characteristic:
Backcountry skiing

Det ble en tur i nærområdet. Mest fordi det var fint vær og at det hadde snødd nok til å gå på ski. Fin tur for å få luftet seg litt.

Map