Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Dalagubben opp.

Date:
24.09.2017
Distance:
8.4km

Etter to dager med mange høydemeter stod Dalagubben for tur. Vi startet på campingplassen, og gikk videre mot der stien startet. Stigningen kom forholdsvis tidlig, og fortsatte helt til toppen. Her ser vi hele veien opp mot toppen. Ålesund i det fjerne. På den andre siden av Hjørundfjorden Hjørundfjorden. Fjorden til venstre går til Øye. Halvveis til toppen hørte vi et sus i lufta, og der kom det en i skjerm. Litt usikker på om han hadde kontroll hele tiden..

Map    

Hornhindalsrokken

Date:
23.09.2017
Distance:
0.8km

Map    

Øst for Hjørundfjorden

Date:
22.09.2017

Vi hadde hørt at denne ruta om Elsandtind og ut om Saksa skulle være Hjørundfjorden sitt svar på Romsdalseggen, så forventningene var store. Vi tok ferga over fra Sæbø til Leknset. Derfra kjørte vi innover Urkedalen, og parkerte ved Haukåssætra. Starten var grei oppvarming for resten av turen, den startet i lett terreng før det ble brattere opp mot salen der veien mot Elsandtind og veien mot Urkedalstind skiller lag.

Map    

Oppvarming til Peakbooktreffet

Date:
21.09.2017

På onsdag kjørte opp veien som går over til Pollfoss på vestsiden av Uppnosi. Der overnattet vi i nærheten av anleggsveien som går til toppen. Dagen etter fulgte vi anleggsveien til topps. Det var kommet ca 10 cm snø på toppen, en forsmak på vinteren. Sola prøvde å bryte igjennom, men klarte det ikke helt.

Map