Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Fra en grå start til strålende sol i Rendalen

Date:
23.01.2017
Duration:
8:30h
Distance:
24.0km

Turen startet forholdsvis bra med strålende sol da jeg kom over tåka. Fra Lomnessætra og innover ble det tyngre. Jeg brukte omtrent 4 timer til Steinfjellet. Etter en kjapp vurdering på toppen, så bestemte jeg meg for å fortsette. Det var fin nedkjøring mot Nupen, og jeg sklei nesten helt til foten av fjellet. Turen tilbake ble tung og lang. Ca tre km fra Lomnessætra kom jeg innpå et scooterspor som jeg fulgte til sætra. Fin, men tung dag i dag. Litt i overkant langt på en skare som nesten hold meg..

Map     1 comment

Alvdal

Date:
16.01.2017
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
15.1km

Selv med en sen start, så rakk jeg tilbake til bilen før det ble mørkt. Det var ca 17 minus nede ved bilen men ettersom jeg kom opp i høyden, så ble det mildere og vindfult. Det var årets første høyfjellstur og det ga mersmak. Fauna: Spor av mår, ekorn, elg, rev, hare, mus, røyskatt, rype (som jeg så to av)

Map    

Topper i nærområdet.

Date:
12.01.2017
Distance:
9.8km

Det ble en liten tur i dag. Etter to dager med snøfall var det tungt i gå i skogen. Det ble hardere der skogen ble mer glissen. Fin tur med fine motiver. Minus 6 grader. Fauna: Spor av mår, rev, rype, mus. Overflygende korsnebb og ei ørrhøne som jeg skremte avgårde. Snøtung skog Flotte furutrær Skogen åpner seg Ei hytte på vei til Dølfjelet. Hemmelfjellet til venstre for pipa. Dagens siste topp. Fra hytta mot Dølfjellet Toppen av Hemmelfjellet. Trysilfjellet kan skimtes over postkassa.

Map