Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

En kar på "bare" 1700moh med mange hødyemeter

Date:
20.09.2015

Etter to dager med mange høydemeter, og mye ur bestemte jeg meg for å ta en topp på tur hjem. Arne hadde plukket ut toppen, så lite viste jeg hva som ventet. Vi parkerte på busslomma ved oppkjøringen til Spiterstulen. Jeg la meg bevist fremst for å bremse tempoet i starten, men ble forbigått. Arne hadde et tempo uten sidestykke som varte til 1000 moh. Der ble det en pust i bakken, puhh. Vi ble overrasket over hvor langt det var til toppen. Vi kom til toppen etterhvert. Ganske fornøyde. Vi spiste litt før vi tok fatt på turen ned igjen. Der fant vi ferske menneskespor på snøen 20 meter fra der vi spiste... nesten litt skummel. image:Peregrinus_20150920_55ff1985410ac.jpg|Rypebær Takk for turen arne (Arne Mæhlen)

Map    

Tverrbottinder.

Date:
19.09.2015

Vi gikk ett stykke på veien før vi tok av til høyre, og startet oppstigningen i en glatt ur. Vi gikk litt oppover før vi tok den første rasten. Etter kvilen bar det videre oppover i ura. Endelig kom vi til de første to toppene. Vi gikk ut til høyre for å komme til den ytterste toppen. Etterpå tok alle en matbit. Vi fikk også en forsmak på vinteren. Jeg tror alle var enige om at snø er bedre enn regn.. Selv om det var surt, og kaldt. Vi fikk litt utsikt på den siste toppen, og da steg stemningen... Takk for turen alle sammen.

Map    

Raudalstinder pluss noe mer.

Date:
18.09.2015
Duration:
9:30h
Distance:
25.0km

Sist gang jeg var på Raudalstinder, så var det grått uten sikt. Det samme var det i dag. Selv om vi ikke så noe, så var det en fin tur. På vei ned fra Store Raudalstind fant vi ei lang snørenne vi sklei på Takk for turen arne (Arne Mæhlen)

Map