Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Romsdalen, eldorado for skiglade mennesker.

Date:
25.04.2014

Torsdagen var en regntung dag. Tildels mye regn. Da vi la oss regnet det fremdeles. På morgenen dagen etter var lufta skarp, og snøen lå langt nedover fjellsidene. Den mørke natta hadde forvandlet de våte regndråpene til hvitt gull.. Vi spiste frokost, og satt av gårde mot Åndalsnes, og Isfjorden der herlighetene venter. Fra parkeringsplassen måtte vi bære skia ett lite stykke. Turen fortsatte opp til ca 600 moh der møtte vi snø, og skia kunne endelig brukes Etter litt mat på toppen, så fikk vi belønningen vi var kommet for.... Takk for turen. Ingunn, Stian, og Trude

Map    

Stripfjellet

Date:
15.04.2014

På vei til vestlandet, og påskeferie ble det et avbrekk, og noen topper. På tur opp til Famphøgdene var det tungt. Det var godt å komme til bilen..

Map    

Håmmålsfjellet

Date:
06.04.2014

Selv om gårsdagens tur satt i beina, så tok vi fatt på Håmmålsfjellet denne søndagen. Det var meldt fint vær fra kl 1200, noe som skulle vise seg å stemme. Vi måtte kaste jakka etter noen minutters gange. Vi gikk opp nordsida fra toppen av skianlegget. Der var det lite snø, så vi gikk sikk sakk mellom barflekkene. . ...vi kom omsider på toppen.... På turen hjem fant vi enbekkedal som vi fulgte helt tilbake til utgangspunktet. Neste... Takk for ei flott helg. arne (Arne Mæhlen) johanne (Turid JM Athammer)

Map    

Forsmak på påsken.

Date:
05.04.2014

Dette ble en god oppladning til påsken. Vi dro fra Rena lørdag morgen kl 0700, og begynte å gå ca kl 1100. Selv om det ikke var helt blå himmel, så tok sola godt. Det tok ikke lang tid før det var på tide med litt lettelse i antrekket. Etter en slak oppoverbakke, kom vi til en god stigning som flatet ut så vi fikk en pustepause før toppstøtet kom. Videre fra Engådalshøgda sklei vi vider mot Tynsethøgda. Selv om avstanden til siste toppen var lang, så fikk vi hjelp av perfekte skiforhold. Turen tilbake til bilen gikk veldig greit. Vi fikk hjelp av super glid. Takk for turen arne (Arne Mæhlen) johanne (Turid JM Athammer)

Map