Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Romjulsdrøm.

Date:
28.12.2014

Vi dro fra Rena kl 0600. Vi startet fra bilen ca 0915, og var tilbake kl 1100. GPSen viste litt over 6 km. Vi fulgte ei skiløype innover før vi tok av mot toppen. Dagens andre topp ble Ligardskampen. Vi gikk opp ei stor snauhogging før vi gikk inn i tett granskog. Her var det toppbrekk på nesten halvparten av buskene fra i fjor. Den siste toppen hadde vi størst forventninger til. Vi hadde hørt at det skulle være god utsikt. Et stykke før toppen var det ordnet til med benker, gapahuk, og et skilt som pekte i forskjellige retninger, med beskrivelse på hvor pila pekte. Takk for turen arne (Arne Mæhlen)

Map    

Siste dag på Peakbooktreff 2014

Date:
21.09.2014
Map    

Peakbooktreff dag 1

Date:
19.09.2014

Etter en bratt oppstigning fra Geitsætrin kom vi til Dumhøeplatået hvor vi tok en drikkepause. Etter litt påfyll av væske gikk vi videre mot vestre Skardstind. I skaret mellom vestre Skardstind, og Skardstind spiste vi mat mens vi vurderte veien videre. Vi ble enige om å omgå "hammarane" på høyre side. Etter litt småklyving kom vi oss på hovedtoppen. Vi fulgte en egg bortover til Nåle. Opp til Nåle var det også litt småklyving som gikk veldig greit. Turen tilbake gikk veldig greit. Vi tok med oss Dumhøe, og Dumhøe søre på tur tilbake. Vi var tilbake ved bilene ca 1730. Da hadde vi brukt 8,5 timer på turen. Takk for turen alle sammen, og takk til Bjørn Even som førte oss trygt fram, og tilbake.

Map    

Enda en PF-100 topp

Date:
06.09.2014

Etter et opphold med kuler, og voler så ble det en liten tur denne varme dagen. Da jeg kom på toppen satt jeg i bar overkropp og spiste mat. Godt med en topp igjen :-)

Map    

Kveldstur

Date:
23.07.2014
Map    

Årets første 2K

Date:
19.07.2014

På lørdag tok jeg, og Tore båten fra Fondsbu til Torfinnsbu. Vi slo opp telt, og var klare til avmarsj kl 1000. Etter noen timer innover Svartdalen tok vi opp til høyre etter det 2. vannet. Det var veldig varm denne dagen, og svetten rant som strie bekker. Da vi kom fram på vesle Knutsholstind var klokka allerede 1600... Vi skjønte at det kunne bli vanskelig å få med seg rosinen i pølsa som var Store Knutsholstind. Alle tre toppen gikk greit, og det var ingen vanskelige punkt. Vi droppet store Knutsholstind, og var nede ved teltet ca 2200. Da smakte det godt med middag, øl, og ett bad... Ettersom ingen hadde særlig lyst til å stå opp kl 0500 neste morgen for å ta Torfinnstindene, så tok vi en ekstra øl til før vi la oss. ;-) Selv om det ikke ble flere topper denne helga, så var >>>

Map    

Familietur til Raskiftet

Date:
01.06.2014

Vi tok en søndagstur til Raskiftet denne flotte 1. juni

Map    

Ringebufjellet.

Date:
02.05.2014

Selv for to toppglade karer, så var vel ikke motivasjonen den samme i dag som i går... Været var fint, stort sett sol hele dagen. Det var kaldere enn i går, så i dag så jakka fikk være på hele dagen. Vi gikk ca 3 km før vi steg oppover mot Bølhøgda. Etter 500 meter kom kaffetørsten, og vi tok i mot den med åpne armer. I ly bak en stein ble temperaturen ganske ok. Barflekken ved steinen luktet vår. Etter en god kaffepause med kaffemat tok vi fatt på veien mot toppen. Vi tok oss opp en forholdsvis bratt skråning der noen hadde gått i fiskebein dagen før. Fra der vi stod så det nesten umulig ut. Arne måtte prøve... Etter Bølhøgda sklei vi mot Svarthammaren. Der spiste vi mat på toppen før vi returnerte til bilen. Takk for turen. arne (Arne Mæhlen)

Map    

Imsdalen vill og vakker.

Date:
01.05.2014

Selv om det er vårlig i dalbunnen, så er det veldig bra med snø i fjellet. Med gode værmeldinger tok vi turen til Imsdalen for å ta ta tre nye PF-100 topper i Oppland kommune. Selv om det kom noen snøeler, så dominerte sola fra blå himmel. Snøen var hard hele dagen, så det tiner ikke akkurat i fjellet nå om dagen.. Vi brukte ca sju og en halv time på hele turen med stopp. GPS'en tikket inn på 24 km, og 1247 høydemeter. Selv om det blåste surt som på en vinterdag, så var det en tur jeg sent vil glemme.. Takk for turen. arne (Arne Mæhlen)

Map    

Romsdalen, eldorado for skiglade mennesker.

Date:
25.04.2014

Torsdagen var en regntung dag. Tildels mye regn. Da vi la oss regnet det fremdeles. På morgenen dagen etter var lufta skarp, og snøen lå langt nedover fjellsidene. Den mørke natta hadde forvandlet de våte regndråpene til hvitt gull.. Vi spiste frokost, og satt av gårde mot Åndalsnes, og Isfjorden der herlighetene venter. Fra parkeringsplassen måtte vi bære skia ett lite stykke. Turen fortsatte opp til ca 600 moh der møtte vi snø, og skia kunne endelig brukes Etter litt mat på toppen, så fikk vi belønningen vi var kommet for.... Takk for turen. Ingunn, Stian, og Trude

Map