Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Rasletind

Date:
26.12.2019
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
19.4km

Tidlig start på flya i dag, -13 og vindstille. Ved Bygdin var det -6. Fulgte spora mine fra søndag, som ikke var blåst igjen, før jeg kom et stykke opp mot Raslet. Mye letter å gå i dag. 2,42t opp til Rasletind inkl. matpause. Bitte liten kald trekk fra nord på toppen. Enda bedre nedkjøring i dag, da det var litt fastere. Møtte for øvrig 6 rando-folk på hjemturen. Soloppgang i Raslet. Rasletinden. Mot Mugna.

Map    

Mugnetind

Date:
25.12.2019
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
19.4km

Romjulstur til en av de fire. Greit i scooterspor til Fleinsendin, deretter tung brøyting hele veien til topps. Mindre snø her enn på flya. Helt tydelig var det og at det ikke har vært noen vinterstorm enda, da snøen lå der den hadde kommet ned fra himmelen, ingen lang snøbru ned fra Skavletjedn, samt en del åpne råker langs bekken. Helt vindstille på toppen :-) for en gangs skyld. Nydeling kjøring ned til nedenfor Skavletjedn, derifra så som så. 3,20t opp, 42 min ned, ikke verst med Åsnes fjellski. Mugnetind. Julehilsen fra Mugnetindvarden. Nedkjøringen til Skavletjedn.

Map    

God jul til alle, fra kongen av Rasletind

Date:
22.12.2019
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
18.4km

Førjulstur til Rasletind. Tåka lå opp til ca 1100moh. Start i -10 og vindstille. Mye halvkompakt snø, slik at ble mye brøyting. Skulle hatt med langfeller i de brattere partiene. Kaldt i skyggepartiet i Raslet, men oppe i sola var det varmt og godt. Vindstille på toppen. Grei kjøring med fjellski ned igjen. God jul. Soloppgang Sjølvaste Rasletind, bra med snø. Bitihødn til høgre, Skarvemellen, Rundemellen, akkurat over tåka. Skaget helt til venstre. Tjørnholstind, lite snø borti der. Leirungstinder og Store Knutsholstind. Nybygget, Valdresflye 1389.

Map     9 comments