Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Blåhøe

Date:
30.07.2023
Characteristic:
Hike
Distance:
0.3km

Restitusjonstur etter gårdagens strabaser opp Store Hestbreapiggen. Dessverre var det litt skyete så vi fikk ikke fullgod utsikt.

Map    

Hestbrepiggen

Date:
29.07.2023
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
30.0km

Har lenge hatt Hestbrepiggen i Skjåk i tankene. Så plutselig at det var meldt ganske bra vær lørdag 29.7 og hørte med min turglade nevø som akkurat hadde startet ferie om det var aktuelt med fjelltur. Han var ikke tung og be. Dro oppover fredag ettermiddag. Dette ble kanskje den tøffeste fjellturen jeg har hatt. Overnatta på campingen på Lom. Tanken var å telte inne i dalen, men kom inn for seint. Ble innlosjert på hytte ca. 21.30 om kvelden. Tok av gårde tidlig, og startet å gå innover Lundadalen kl. 07.45. Lang innmarsj. Tok den gamle stien til Trulsbu for å komme på rett siden av elva. Stien var litt utydelig etter brua, men var grei nok å følge. Den var delvis vardet. Var inne på andre siden av Sauehytta etter ca. 3 timer og startet oppstigningen til steinura. Elva som >>>

Map     4 comments

Bjørnåsen jeløya

Date:
18.07.2023
Characteristic:
Hike
Distance:
2.7km

Også en del av stolpejakt. Ekspedisjon Jeløya rundt fullført på to dager. En drøy tur. Dag to mest på sykkel. Siste økt ble Bjørnåsen opp og ned.

Map    

Jeløya

Date:
17.07.2023
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
3.4km

Det ble deler av en stolpejakt - Jeløya rundt. Startet med et vanvittig prosjekt med å hjelpe en gammel nabo ut av en knipe - satte fast sykkelen i en kløft!! Deretter joggetur rundt, og jammen gjennomførte jeg min første halvmaraton ever! Så denne toppturen er bare en liten del av joggeturen i rolig tempo helt på slutten av løpet.

Map    

Topper og stolper fra Krokhol

Date:
13.07.2023
Characteristic:
Hike
Distance:
17.5km

Det ble en kombinert stolpejakt-tur og topp-tur i Sørmarka fra Krokhol golfbane. Nordre Follo har lagt ut en ekspedisjonstur i stolpejakten så det var en god kombinasjon på en varm og fin dag. Startet med å gå rundt golfbanen i retning Smiåsen. Denne var lett match, men måtte skifte fra kortbukse til langbukse i fuktig lyng. Etter Smiåsen fant jeg det var bare 4-500 meter over til Sagstuåsen. Men, dette var ikke den enkleste turen. Tråkket meg ned i en dal og fant der et slags øvelsesomåde kanskje for HV? Deretter på GPS kurs mot toppen av Sagstuåsen. Først var det litt mosegrodd ur, og deretter en bratt fjellvegg som så uangripelig ut. Men, fant etter hvert en kløft som det så ut til å kunne bestige. Måtte være forsiktig når jeg gikk der alene. Kom opp der det flatet ut >>>

Map