Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Lamannshaugen

Date:
19.08.2018
Characteristic:
Bike trip - mixed
Duration:
6:03h
Distance:
40.5km

Når bare søndagen var disponibel gjaldt det å finne en nærliggende topp. Lamannhaugen var et fint alternativ. Kjørte til Mylla dam og parkerte. 60 kr i avgift. Sykla langs sørsiden av Mylla. Gikk innover en dal, forbi et lite tjern og tok opp til høyre på toppen av kjerreveien. God sti, tydelig mange som gikk her. Møtte en god del både opp og ned. Måtte gå på GPS de siste 54 m for å komme på toppunktet. Ingen utsikt, bare skog. Gikk videre nordover, og så lysning i skogen. Der kom det fram en flott utsikt utover Ransfjorden, Gran og Hadeland. Virkelig en kremtopp. Etter toppturen ble det sykling i en runde rundt i nordre del av Nordmarka. Morsomt å sykle ruta som en vanligvis går på ski om vinteren.

Map    

Brannheiklumpen

Date:
07.08.2018
Distance:
6.8km

Endelig var tiden kommet for å bestige hjemkommunens topp. Det var på tide. Etter ferie på Helgeland med skyene lang ned på fjelltoppene, ble det mindre topper der enn forventet. Overnatta på Heia og kjørte inn Roktdalen på formiddagen. Var meldt lettskyet/overskyet vær.Kjørte milevis innover på fin grusvei, bompenger 150 kr. Verdt det. Fant parkeringsplass like etter Brannåstua. Gikk opp til stua og fant en fin sti bak hytta som gikk forbi Brannheiseter markering (se foto) og videre oppover til myrene under toppen. Hellende myrer er typisk Trøndelag. Bratt opp etter myrene og gikk på GPS'en. Fikk noen regnbyger før toppen, og så regnbyger som gikk over Grønlifjellet og Skjækra som jeg hadde vært å besøk 1,5 uke tidligere. På toppen ble det finere vær og litt utsikt utover >>>

Map     3 comments

Horva

Date:
06.08.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.8km

Pga av tåke langt ned over toppene i Helgeland ble dette en fin alternativ tur. Overraskelsen var stor når til og med Otto hadde vært her i juni i år. Vi fikk tåke når vi kom på toppen, men den forsvant etter en stund og vi fikk fin utsikt. Etter to-tre dager med lavt skydekke og dårlige værutsikter resten av uka ble det besluttet å snu nesa hjemover etter denne turen. Satset på overnatting på Heia i Snåsa og en trøndertopp på tur hjem.

Map    

Mosjøen Øyfjellvarden

Date:
05.08.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.4km

Map    

Torghatten

Date:
03.08.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
3.3km

Alternativ tur pga tåke og regn på Helgeland i dag.

Map    

Vikna

Date:
02.08.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
4.3km

Map    

Namsos Mens vi venter på bil flatt batteri

Date:
01.08.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
1.8km

Map     1 comment

Klumpen

Date:
01.08.2018
Distance:
3.0km

Map