Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Hurdal 3 - Brennhaugen

Date:
23.06.2018
Characteristic:
Bike trip - mixed
Duration:
2:37h
Distance:
9.8km

Kjørte fra Jeppeveien og et par km videre mot Hurdal til Viken gård. Her var det bom som var åpen, men privat vei. Tok fram sykkelen og sykla oppover. Det ble tungt og etterhvert så bratt at det ble umulig å sykle. Så mye gåing med sykkel oppover. Bare å glede seg til nedturen med varme bremser. Ved veien slutt var det sti inn til Viktjernet. Heretter var det å gå på GPS. Det ble litt mer krevende enn venta. Først opp noen bratte bakker med masse gress. Deretter bratt opp og så bratt ned - flere ganger, før en kom opp til toppunket. Toppunktet var fint med svaberg, men ingen utsikt.

Map    

Hurdal 2 - Rognhaugen

Date:
23.06.2018
Characteristic:
Bike trip - mixed
Distance:
18.4km

Fortsatte Jeppeveien inn til Øvre Jeppedal. Her var det ei bygd med fastboende. Her var det bom og forbud og parkere. Spurte om det var mulig, men det var risiko for 1000 kroner i bot fra Mattisen som eier skogene her. Måtte kjør tilbake til en parkeringsplass før bebyggelsen. Her sto det også innkjøring forbudt - noe jeg hadde oversett. Det var bare å ta ut sykkel og sykle de 5-6 km innover og opp mot toppen. Deretter kjerrevei/sti oppover i terrenget. Bommet på denne først. Det var litt sløvt for når jeg kom ned så jeg at den kjerreveien stakk rett opp i skogen like ved jeg hadde lagt sykkelen. Kom etterhvert opp i et hogstfelt med flott utsikt. Det ble kronet med ei ugle som satt i toppen av et tørt tre og skjente på meg. Hadde sikkert unger i nærheten. Fant toppen etter hvert, >>>

Map    

Hurdal 1 - Rustadkampen

Date:
23.06.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
2.8km

Kjørte bomvei (40 kr), Jeppeveien. Tok sidevei til venstre og gikk kjerrevei/sti så langt den gikk. Deretter på GPS i terrenget. Ganske greit, kom inn mot en bratt bergvegg som måte passeres til venstre. Her var det også solid dyretråkk. På toppen var det et lite skar som kunne følges til høyre, deretter rett opp til toppen.

Map    

Styggmannen

Date:
02.06.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
12.7km

Map