Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Egen tur til Hornindalsrokken

Date:
23.09.2017
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
7:00h
Distance:
13.3km

Besluttet å ta turen alene ettersom den var satt opp på tirsdag fra peakbook. Tirsdag måtte jeg jobbe. Møtte masse folk på tur allerede på P-plassen litt før 10. Det var masse folk på tur opp. Svær bratt, nærmest klyving opp fra vannet og opp til kanten. Deretter litt snø og så ur. Litt krevende på slutten, men helt greit så lenge en ikke gikk helt på kanten.

Map    

Med peakbook til Råna

Date:
22.09.2017
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
8:17h
Distance:
12.8km

Turen ble en fin og litt krevende tur med en fin peakbookgjeng, og en bra guide i Lucas. Mest krevende var svaene før passet og en liten passasje like etter klyvepunktet. Klyvepunktet var relativt greit selv om det er utsatt.

Map    

Veikulnatten

Date:
17.09.2017
Characteristic:
Hike
Duration:
2:56h
Distance:
8.9km

Nok en fin tur med topp utsikt over Gol. Fulgte fint blåmerke løype, godt merka og godt skilte!

Map    

Råeste motbakke og vakreste utsikt i Gol

Date:
16.09.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
17.3km

Tok Mjellhovd fra Gol. Kjørte litt forbi Gol stasjon. Godt merket sti laget som en runde. Veldig bratt opp og ned, flott høstterreng på toppen med høstfarger og masse tjern. Høyeste toppen hadde lite utsikt. Men de andre toppene hadde fantastisk utsikt. Turen kan absolutt anbefales. Også i denne retning. Det var mindre glatte røtter på nedturen. Denne turen gir virkelig trening for framside og bakside av låra!

Map    

Bockhartsee

Date:
01.09.2017
Duration:
5:34h
Distance:
14.4km

Siste dagen med alpetur gikk i regnvær. Ble kjørt opp til Nassfeldtweg og gikk opp til Nassfeldt. Gikk forbi et flott fossefall i tåke, og forbi en steinbru som var bygd av russiske krigsfanger under krigen. Fra Nassfeldt bratt opp til Unter Bockhartsee som vi gikk rundt. Vakker periodevis tåke. Lunch på Bockharsthütte. Videre ned til buss på Nassfeldt. Fin tur, ganske våt etterpå. Tur med Alpereiser kan anbefales. Flott opplegg med gode guider.

Map