Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Første fottur i sesongen til Åkrefjell

Date:
28.05.2016
Characteristic:
Hike
Duration:
2:04h
Distance:
4.5km
Map    

Siste tur til Hallingnatten denne sesongen

Date:
16.05.2016
Characteristic:
Backcountry skiing
Duration:
6:22h
Distance:
25.9km

16. mai kom med strålende sol. Benyttet anledningen til å gå på ski innover fra Liaset. Løypene var delvis borte, men fant stort sett snøflekker en kunne gå på. Det var fin skare med litt sløsj oppå. Angret nesten på at jeg valgt fjellski med helfeller og ikke klister. Det gikk greit innover på ca 3 timer. Litt overrasket at jeg brukte like lang tid tilbake uten feller. På vi opp tok jeg noen snarveier, men tilbake fulgte jeg løypa. Siste stykket fra Øyvann ble svært slitsomt. Snøen var nå delvis borte og det ble litt mer slit enn jeg hadde regnet med. Har aldri vært så sliten når jeg kom tilbake til hytta. Selv om jeg hadde spist og drukket på hele turen, ble det påfyll med mer væske og mat (surmelk). Det var en ekstremt varm og fin dag på fjellet. Koste meg helt til >>>

Map    

Snøkant tur

Date:
15.05.2016
Characteristic:
Trip by foot
Duration:
4:12h
Distance:
6.7km

Fottur i sørhellinga der det ikke var snø. Gikk med fjellsko. Flott utsikt. Måtte gå langs bekken fra Ostjennet for å få barmark på nordsida mot Rødungen. Rødungen var helt nedtappet (ikke pent)

Map    

Sykkeltur fra Maridalen

Date:
08.05.2016
Characteristic:
Bike trip - mixed
Duration:
6:32h
Distance:
43.6km

Fin sykkeltur for å fikse kroppen etter den n't forkjølsen i vinter. Det var ikke mulig å sitte inne i så fint vær. Dro ut i 12-tiden og hjemme ca. 8. Knallvær.

Map