Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Sommerfjøstoppen

Date:
30.05.2010
Characteristic:
Bike trip - mixed
Duration:
0:30h
Distance:
4.0km

Etter å ha tatt alle Østfoldtoppene på en sen kveldstur, bestemte jeg meg like godt for å ta en enkel bonus-topp i Akershus. Kjørte til Bjørkelangen og tok opp til Søndre Manger. Parkerte ved bommen på veien som går opp til tårnet. Tok sykkelen fatt og syklet opp til tårnet og gikk traktorveien de siste 400 m opp. Fant det gamle trigpunktet, men det er ikke lett å se hva som er høyeste punktet på denne toppen. Gikk litt rundt for å være sikker. Var også bortom den toppen som ligger 140 m nord. Den ble i alle fall prikket inn ca. kl. 21.00.

Map    

Viktjernhøgda

Date:
30.05.2010
Characteristic:
Hike
Distance:
6.0km

Kjørte fra Askim til Båstad og tok opp til høyre mot Måstad for å prøve å finne skogsveien inn bak toppen. Kjørte litt for langt og tok sykkelen fatt oppover en bratt skogsbilvei som førte opp til Måstadvannet. Når jeg først hadde kommet så langt (bare 1200 m til toppen) fortsatte jeg inn i skogen og traff tilfeldigvis på Trøgstadstien som krysset veien som jeg da fortsatte. Etter et lite rundt tjern på høyre side tok jeg opp en nylaget vei til en hytte. Gikk forbi et rundt myr-tjern og forbi en myr og rett opp på toppen med postkasse og stein. Liten utsikt. Men, med dette var alle Østfold-toppene prikket inn.

Map    

Vardeåsen

Date:
30.05.2010
Characteristic:
Hike
Duration:
0:18h
Distance:
1.2km
Map    

Nordre Stange varde

Date:
08.05.2010
Characteristic:
Bike trip - mixed
Duration:
3:00h
Distance:
14.0km

Tok sikte på å sykle fra Svarverud, men det var ikke lett å finne avkjøringen fra den gamle E18. Måtte ta av tidligere fra den nye E18 og ta til høyre like ved et toetasjes hus. Veien heter Svarverudveien og det står på et lite skilt (i alle fall dersom en kommer fra andre veien). Jeg måtte kjøre litt fram og tilbake og spørre folk for å finne avkjøringen. Kjørte inn til parkeringsplassen og syklet strake veien de 5 km sørover. Tok en vei bratt opp til venstre, forbi en camingvogn og fulgte den til den tok rett sørover. Fant et traktorspor som førte til blå merket sti. Hadde jeg syklet litt lenger hadde jeg funnet stien rett fra veien. Den gikk rett opp til varden (ca. 1200 m langt). God merket hele veien. På vei tilbake gikk jeg på en røy som tok av. Etter litt søk fant >>>

Map    

Spydeberg varde sørtoppen

Date:
08.05.2010
Characteristic:
Bike trip - mixed
Duration:
1:00h
Distance:
6.0km
Map