Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Storsalen via Pyramiden

Date:
26.08.2017
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
10:45h

Strålende dag i fjellet - med avgang på sykkel fra Bortistu kl 08.00. God grunn til å ta det litt rolig ved passering av Medskarvatnet. Det er forventet godt vær hele dagen. Eirik Roos og Åmund Utne var turfølge denne flotte dagen. En fornøyd Eirik med luftig utsikt fra "vippestenen" - på tur opp Pyramideryggen. Hele gjengen samlet på toppen av Storsomrungsnebba! På grunn av noe høy forkjærlighet for "smultringer" ble det en svipptur til Storsalen N - med tilhørende fantastisk skue ut over Innerdalen og fjellheimen. Returnerte i ro og mak - nøt dagen, og var strålende fornøyde tilbake på Storli ca 18.45.

Map    

Resfjellet 29/2017

Date:
11.08.2017
Map    

Forollhogna

Date:
10.08.2017
Map    

Bårdsgardskamben

Date:
08.08.2017
Duration:
2:00h

Fin feriedag der en liten smultring ble kombinert med kanelsnurr på bakeriet på Oppdal! Utsikt fra toppen av Bårdsgardkamben mot Storbekkhøa, Halsbekkhøene og Hyttdalskamben - og med Neådalssnota tronende i skydekket.

Map    

Slanglijellet og Grinaren

Date:
03.08.2017

Etter å ha nedprioritert Slanglifjellet og Grinaren på bekostning av andre smultringturer en tid, ble jeg virkelig inspirert av Hallvards turbeskrivelse - og bare måtte ta den samme ruta. Det var ferietid og jeg dro fra hytta i Resdalen litt tidlig slik at jeg kunne starte fra parkeringa kl. 08.00. Litt fuktig etter noe nedbør de første metrene, men etterhvert ble det tørrere og virkelig flott å følge stien opp gjennom skogen og opp i lyset. Storfjellet S ga flott utsikt mot Grinaren. Skjæringan - som jeg fortsatt har tilgode - sett fra Grinaren NØ. Selfie ved varden på Slanglifjellet - her var det også en fuktig bok. På tur fra Slanglifjellet og over til Grinaren - fin avveksling med litt snø. Passerer smultring nummer 5 for dagen - bare en fornøyelse å være i fjellet, og Sultoppene >>>

Map     3 comments

Høa

Date:
01.08.2017
Map