Skutegubben i Arvika kommune - vrien kar å finne (29.05.2017)


Map
Visits of other PBEs Skutegubben (136m) 29.05.2017

Med guiden for Eda 2017 i hendene, og væpnet med wikipedia og google maps, samt peakbook-appen, trodde vi at vi var godt rustet for å finne fram til Skutegubben i Arvika. Det var en klippe som fortoner seg som ansiktet på en mann.

Vi kjørte fra shoppingsenteret ved Charlottenberg, mista dataforbindelsen etter Koppom, og rota oss pga en beskrivelse fra visitarvika.se langt, langt og lenger enn langt oppi skogsveiene i lia OVER Skutegubben. Mr Andersen gir seg ikke så lett, men her ble det til slutt stopp. Stemningen var laber; nå hadde vi kjørt i over en time fra shoppingsenteret. Slukøret tråklet vi oss tilbake på skogsveiene helt ned til hovedveien mellom Koppom og Årjäng, og svingte nordover, da fruen ropte høyt; "jeg ser ham! Jeg ser ham!"

Jammen var det Skutegubben, som gliste rått til oss oppi sida. Opprettet et PBE fra dette utsiktspunktet på veien. Noen skilting var det aldri...

Kanskje ikke så lett å se HAM her...
Kanskje ikke så lett å se HAM her...
...men NÅ DA?
...men NÅ DA?

Min velutviklede navigasjonsevne - i alle fall troen på denne - hadde fått seg en smekk, og jeg la derfor lista langt lavere for dagens siste lille utflukt: Det ble byparken i Arvika sentrum, med flotte blomster, trær og greier, som Anette satte veldig pris på.

User comments

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.