Archive - Date

Archive - Geography

Collected lists

Facebook

Rensfjellet Melhus (NV) og Kråkfjellet Klæbu

Date:
28.08.2016
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
20.3km

Søndagstur i fint turvær. Tok av E6 på Lundamo og fulgte grusveien opp Lundadalen til Samsjøen. Kjørte til p-lomme ved demningen og startet turen ca kl 10. Gikk langs sjøkanten både i sand og på berg og krysset bekk før jeg gikk meg på nymerket sti som jeg fulgte helt til topps. Må bare si dette først som sist; - på denne turen bør du ha ny impregnerte sko...for her var det mange bløte partier. Myr, bekker og vannhull.. Det er først når man kommer på siste ryggen opp til toppen at det blir tørt. Det var selvfølgelig masse reinsdyr på Rensfjell i dag :-) Mange nysgjerrige. På toppen er en stor varde og flott utsikt. Etter noe mat og fjellprat med andre toppjegere, gikk turen videre i retning Kråkfjellet. Er det 5 søkk/bekkdaler på vei ned til Oksdalen, så er >>>

Map    

Elgshøgda - Skaun

Date:
03.04.2016
Characteristic:
Ski trip
Distance:
6.0km

Tur nr 2 i dag gikk til Elgshøgda i Skaun Kommune. Kjørte til Svorkmo og videre til Solsjøbygda på en vei i vårløsning. Parkerte ved fellessætra. Fine oppkjørte spor helt til toppen hvor man også kunne komme opp fra flere kanter. Fin utsikt fra toppen.

Map    

Vassfjellet

Date:
09.05.2015
Characteristic:
Hike
Distance:
6.0km

Startet fra p-plass ved Vassfjellet Skisenter og gikk løypen opp. Litt bløtt og fortsatt noe snø enkelte plasser.

Map    

Vassfjellet

Date:
08.11.2014
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.5km

Start fra p-plass ved Vassfjellet skisenter. Fulgte nedfartsløypen/skitrekket til toppen og gikk først til topp Vassfjellet NØ 693 moh og sti videre til Vassfjellet 711. Fint å gå hele veien, frost med delvis tele gjorde underlaget fast og fint. Og for en utsikt på toppen... -her skulle det vært restaurant!!

Map