Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Favourite peaks

Vindilhytta - Mjåvasshytta

Date:
30.09.2023
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.3km

På jentetur med fjellsportgruppa til Aust-Agder DNT. Startet fra Vindilhytta og gikk inn til Mjåvasshytta. Hadde en kort avstikker til Høgeheii på vei inn. Hadde et bad i vannet ved hytta før middag og overnatting til søndag. Fin høsttur!

Map    

Nupsegga - toppen av Vinje

Date:
17.09.2023
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
17.4km

Veldig flott tur i nydelig høstvær med Vinje turlag sammen med Erlingandreas (Erling Risøy) . Vi starta på Ullevå, 3 km fra Haukeli fjellstue. Fulgte rødmerka sti i ca. 3 kilometer før vi gikk ut i terrenget. Etterhvert et ganske steinete terreng. Spesielt tungt å gå fra breen og opp til toppen. Vi gikk i ulendt skrått terreng med en kombinasjon av stein, grus og sand. Etterhvert skrådde vi opp i et skar og gikk på store steiner til toppen. Vi satt fra oss sekkene et lite stykke før toppen og derfor måtte vi gå samme veien ned igjen. En fantastisk utsikt fra toppen, der vi så både Hårteigen og Hardangerjøkulen og mange andre topper.

Map    

Ytre hyttenuten, Bykle

Date:
16.09.2023
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
11.3km

I nydelige høstfarger gikk jeg fra Remestøylsflotti hyttegrend til Ytre hyttenuten. Parkerte ved riksveien og gikk på vei gjennom hyttefeltet. Fulgte sti, som oftest rødmerka, til det var ca. 900 meter igjen til toppen. Tok da av fra stien og peilet meg inn på toppen. Behagelig underlag og greit å gå.

Map    

Tårnåsen, Oslo

Date:
06.09.2023
Characteristic:
Hike
Distance:
1.7km

Tok buss nr. 81 fra Oslo S og til stoppestedet Tårnåsen. Gikk til Tårnåsen skole og derfra videre på sti til Tårnåsen. Kort og grei tur for å komme til denne sikteskiva som er helt i toppen av tårnet.

Map    

Falkeriset og Falkenuten

Date:
03.09.2023
Characteristic:
Hike
Distance:
2.7km

På vei hjem fra Rjukan ble det et stopp i Rauland og en tur opp til Falkeriset og Falkenuten. Enkel og grei tur med veldig fin utsikt på toppen. Sherpatrapper og steinlagt sti hele veien til topps.

Map    

Kjerringsveiven 2023

Date:
02.09.2023
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
14.6km

Årets fjellmarsj på Rjukan for damer ble gjennomført sammen med fem damer fra Hovden i et nydelig vær.

Map