Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Favourite peaks

Kvinen - Donsen

Date:
27.08.2023
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.3km

Retur til Donsen på søndag etter å ha vært hyttevakter på Kvinen i helga. Ingen gjester fra fredag til lørdag, men tilsammen 14 personer i tillegg til oss dukka opp utover lørdagen.

Map    

Donsen - Kvinen

Date:
25.08.2023
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.2km

Grei tur inn til Kvinen fra Donsen i sølete og litt sleipt terreng. Kom inn til tom hytte og fikk fyrt opp og rigga oss til for helga som hyttevakter.

Map    

Vigelandsparkens topper, Oslo

Date:
17.08.2023
Characteristic:
Walk
Distance:
8.3km

Spasertur i Oslos gater til Vigelandsparker sammen med Marte etter en lang kursdag.

Map    

Løyningsnuten, Bykle

Date:
13.08.2023
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
2.0km

Tok av fra riksvei 9 og kjørte mot Dammar ved Berdalsbru. Kjørte helt inn til parkeringsplassen ved dammen og parkerte der. Fint å gå på brei vei over dammen. De første meterne etter dammen var det en fin sti med rekkverk montert i fjellsiden. Stien så ut til å gå langs vannkanten til neste dam. For å komme til topps på Løyningsnuten måtte jeg ta av stien og prøve å finne en greiest mulig vei i det bratte og ulendte terrenget til toppen. Innimellom traff jeg på spor av gammel sti. Ned igjen fant jeg en gammel sti som jeg fulgte. Ganske tilgrodd og mye kvist og trær i veien innimellom, men med litt oppmerksomhet gikk det greit å følge denne. Anbefaler mitt spor ned begge veier. Fin utsikt fra toppen over damanlegget. Rakk akkurat ned igjen til bilen før regnet kom.

Map    

Storægrås, Bykle

Date:
13.08.2023
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
1.5km

En topptur for de spesielt interesserte. Kjørte inn til Åsheim hyttegrend og til endes på veien. Gikk bare ut i terrenget i retning av toppen. Greit å gå og innimellom sees rester av gammel sti og dyretråkk. Tilgrodd på toppen og veldig lite utsikt.

Map    

Lille Geiteslott, til topps i Tveit 2023

Date:
10.08.2023
Distance:
2.3km

Kort tur til Lille Geiteslott.

Map