Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Favourite peaks

Kjelaløypa på ski

Date:
28.01.2022
Distance:
9.4km

Test av fjellski og det passa derfor godt å gå en flat og ikke så lang løype. Grått og litt lite snø, men sola titta fram innimellom.

Map    

Høyåsen - toppen av Vestby

Date:
23.01.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
6.5km

Turen til toppene i Våler og Skiptvedt gikk litt fortere enn beregnet og derfor satset vi på rekke Vesty også før retur hjemover. Det holdt akkurat før det ble for mørkt til å se stien. Vi tok med Nordvest for Høyåsen også, i tilfelle det ved senere finmåling skal vise seg at denne er høyere enn Høyåsen. Ingen fin tur, skog, mørkt, tråkking i kvist og kvast, kort og flatt og absolutt ingen utsikt så vi vil helst slippe å reise tilbake hit. Jeg glemte å stoppe sporing før vi begynte å kjøre så turlengde er ikke riktig. Vi stoppet på samme sted som vi startet. Sammen med Erlingandreas (Erling Risøy)

Map    

2 x Taraldrudåsen - toppen av Skiptvedt og Våler

Date:
23.01.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
5.5km

Så dessverre for seint at lokalbefolkningen ønsket at man parkerer ved Lunder grendehus. Vi kjørte derfor helt inn til endes på veien og fulgte sti innover i skogen. Veldig greit å gå med tydelig sti og merket løype til begge toppene. Litt isete og glatt innimellom. Ingen utsikt, masse skog men en enkel og grei tur sammen med Erlingandreas (Erling Risøy) .

Map    

Sørvest for Bollerudåsen - toppen av Ås

Date:
21.01.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
0.4km

Dette må vel være Norges verste topp. Sier som en annen her på peakbook: vassa i lynga for å prøve å treffe toppunktet. Ingen merking. Kjørte nesten helt fram. I tvil om jeg skal kalle dette fottur eller biltur. Nå har vi i allefall vært her.

Map    

Rambergåsen - toppen av Moss

Date:
21.01.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
1.2km

Rask og grei tur. Tydelig merket, god parkeringsplass og helt ok på toppen.

Map    

Danserfjella - toppen av Råde

Date:
21.01.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
4.4km

Kartleseren (Erling) peila seg inn på feil topp og vi gikk derfor en ekstra runde først og havna på Danserfjella sør. Oppdaga heldigvis feilen før vi kom tilbake til bilen og gikk derfra videre til Danserfjella og fant varden. På returen kom vi i snakk med en grunneier som jobba på skogsveien og hadde en hyggelig prat med han. En helt grei tur, men vi fant ingen sti til topps. Skogsveien vi gikk på et stykke var fryktelig isete og glatt. Parkerte i en lomme ved veien. Da vi kom tilbake så vi at det enkleste hadde vært å parkere ca 50 meter lengre vest. Der var det en traktorvei med bom. Følg traktorveien til endes og gå ut i terrenget derfra anbefales.

Map    

Gastgiveren - toppen av Sarpsborg

Date:
21.01.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
5.8km

Vi parkerte ved Harehjellhytta og gikk det første stykket i skiløype. Flott skiforhold, sol og fint å gå. Snøen var så hardpakka at vi ikke ødela skiløypa ved å gå i kanten. Grei vei/sti å følge og en fin tur til Gastgiveren. Den beste Østfoldturen denne helga.

Map    

Østento x 3 - toppen av Fredrikstad

Date:
21.01.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
3.0km

Gjorde som flere andre har gjort og tok alle tre Østentotoppene for å være sikker på at finmåling i ettertid ikke skal føre til at vi må tilbake. En helt grei tur. Kort og enkel. Greie stier å gå på. Litt is noen steder.

Map