Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Favourite peaks

Brusaknuden og sørskråningen - toppen av Time og Hå

Date:
25.09.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.0km

Etter turen til Store Skykula gikk ferden videre til Brusaknuden. Vi startet turen der ut.no foreslår å starte, men så i ettertid at den kunne vært korta ned ved å starte fra Brusaknuden p-plass. Vi fikk uansett en fin tur i flott Rogalandsterreng. Fint å få to kommunetopper i en og samme tur. Brusaknuden har toppvarde og bok, Brusaknuden sørskråning ligger like nedenfor med et nokså beskjedens skilt, der teksten er neste uleselig. Skiltet ser også ut til å være plassert noen meter feil. Det høyeste punktet ser ut til å være på en stein noen meter fra skiltet. Greit terreng å gå i, delvis vei, skilta og rød-merka løype hele veien. Veldig greit å finne fram. Vi gikk tur-retur samme vei. 8 km tilsammen.

Map    

Store Skykula - toppen av Eigersund

Date:
25.09.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
11.4km

Flott tur til Store Skykula med DNT Stavanger. Gikk med glimrende turleder i fjellet opp til topps, skilte så lag med resten av turfølge og gikk veien ned. Flott høyfjellsterreng. Asfaltert vei hele veien opp til toppunktet fra parkeringsplassen så hvis en vil ha en enkel tur så er dette et alternativ. Forbudt å ta bilder på selve toppunktet så derfor ingen glimt derfra. Varden som lett kan tolkes som toppen og som også er avbildet under, ligger ca 150 meter fra toppunktet. Radaren står akkurat på punktet som er høyest så vidt vi kunne skjønne. Turløypa er rød-merket og det er sti hele veien. Det er også flere skilter underveis. Greit å finne fram og greit terreng å gå i.

Map    

Område nedenfor Auersvatn - tåketur!

Date:
19.09.2021
Distance:
9.3km

Map    

Forsøk på Nupsegga men måtte snu

Date:
18.09.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.8km

På tur med DNT. Startet fint fra parkeringsplassen Ulevå like ved E134. Gikk litt i overkant av 3 km før vi måtte snu på grunn av tåke. Kjedelig, men honnør til turledere som setter sikkerheten og fjellvettreglene først. Vi satser på en ny mulighet senere!

Map    

Storemyrknuten - toppen av Birkenes

Date:
12.09.2021
Characteristic:
Hike
Distance:
6.6km

Topptur i Birkenes med Inger Lise. Testet ut ny sti til Storemyrknuten.

Map    

Ladestien

Date:
05.09.2021
Distance:
3.9km

Map