Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Huldreheim

Date:
20.11.2022
Map    

Kalas i skogen

Date:
13.11.2022
Distance:
7.5km

Per inviterte til kalas i Skogen. Pinnekjøtt med nogo attåt på Brunkollen turisthytte lørdagskvelden. Gikk opp fra utfartsparkering på Burud og brukte ca en time opp til Nøtta en gammel speiderhytte denne gjengen har fått leid for noen år mot vedlikehold.) Knallvær sol og varmt (16 C da jeg dro hjemmefra.) Her ble det bålpanne og juging før det var tid for å rusle den korte distansen bort til Brunkollen for herlig middag. Bjørn fikk mandel og dermed gratis skoleboller ved alle besøk til Brunkollen frem til sommeren 23!!! Hygget oss rundt bålpannen til godt over midnatt vedtilbakekomst til Nøtta hvor vi skulle overnatte. Søndag tur som logget tilbake til bilen. Tåke på søndagen. Kommer gjerne tilbake hit!

Map    

Landfaste Bærumsøyer.

Date:
06.11.2022

Syklet hjemmefra for å ta Nesøya, Brønnøya og Kalvøya. Mye byggevirksomhet på Nesøya og Brønnøya. Fra Nesøya til Brønnøya er det kabelferge om sommeren og flytebro om vinteren, og nå var flytebroen installert slik at det var lett å sykle over. Flott turvær og mye folk ute. Har mange ganger tenkt å besøke vannet inne på Nesøya og her er det mye urskog (naturreservat). Fikk jo med meg de høyeste punktene på disse øyene samt sigtseeing på småveiene rundt Brønnøya. Fikk til og med besøkt Vendelholmene Søndre hvor det er en gangbro over fra Brønnøya. Det er videre hengebro over til Vendelholmene Store, men her er det bare viren som er igjen og noen linedanser er jeg ikke. Det blir mao enten på skøyter til vinteren, eller kajakk som må til her. Syklet også rundt >>>

Map    

Sykkeltur til nedre Bekkelaget

Date:
05.11.2022
Map    

Haugesund

Date:
25.10.2022
Map    

Stord

Date:
25.10.2022
Map    

Endelig Dinndalshytta

Date:
21.10.2022

Har fartet på omtrent samtlige hytter og mange topper i distriktet her, men har enda ikke vært innom Dindalshytta som har vært favoritthytta til en kompis. Den måtte til pers en dag, og nå når jeg skulle til trondheim en tur passet det ypperlig å svinge innom og ta en overnatting her. Superflott vær var det også med strålende sol over Dovre med høstfarger og nysnø på Snøhetta. Spaserturen fra parkeringen til hytta gikk altfor fort og det var altfor fint vært til å sette seg inne. Dermed ble det tur til Pershøa og Kutjønna hvor jeg kunne sjekke isen. 5 cm is og klar natt lovet godt for skøytetur dagen etter. Bare så altfor synd at jeg ikke hadde med skøyter og egentlig skulle tidlig avgårde for å komme til Trondheim før lunch. Straffer seg å legge opp for stramt tidsskjema.

Map    

Tur til Bømlo

Date:
29.09.2022
Map    

Horten

Date:
14.09.2022
Map