Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skitur fra Gardli rundt Olevatnet

Date:
17.03.1996
Characteristic:
Cross-country skiing
Duration:
3:00h
Distance:
18.0km

Skitur nord for Beitostølen. Vi parkerte på Gardli parkering og gikk løypa nordover gjennom Oledalen og til Vinstre. Ved Vinstre (Karifjorden) gikk vi mot øst og senere sørøstover til stølen Ole. Deretter rundet vi på sørsiden av Olevatnet og så tilbake til Gardli parkering. Dette er i utg.punktet en fin rundtur, men denne dagen var det grått og lavt skydekke med flatt lys.

Map    

Klekkefjellet - skitur mellom Elverum & Budor

Date:
10.03.1996
Characteristic:
Cross-country skiing
Duration:
5:00h
Distance:
32.0km

Vi parkerte på Grindalsmoen, på vestsiden av Glomma i Elverum. Derfra startet en skiløype som gikk oppover mot Narsætra og Savalsæterhøgda. Så holdt den høydedraget over Klekkefjellet (675) før vi kunne skli ned til Budor for en velfortjent hvil. Returen gikk i samme løypa. Vi hadde supert vær! Sol fra skyfri himmel og en marssol som begynte varme ordentlig.

Map    

Rasmusfjellet - skitur rundt Feforkampen

Date:
03.03.1996
Characteristic:
Cross-country skiing
Duration:
2:30h
Distance:
12.0km

Skitur rundt Feforkampen (1160) med start ved Fefor Høifjellshotell. Gisle og jeg gikk først skiløypa nordover på østsiden av Feforkampen. Vi kom etter hvert til Huskelisætra og Veslsætra, før løypa vi fulgte gikk mot Rasmussetrin. Derfra over Rasmusfjellet (967) og tilbake til Fefor på nordsiden av Feforvatnet. Været var langt bedre enn dagen i forveien, da vi hadde gråvær på andre siden av Gudbrandsdalen. Denne søndagen ved Fefor var nesten litt vårlig. Sol hele dagen, og den varmet litt også.

Map    

Skitur til Sulseter Fjellstugu & Afstjønna

Date:
02.03.1996
Characteristic:
Cross-country skiing
Duration:
2:00h
Distance:
13.0km

Gisle og jeg gikk i skiløyper til Sulseter Fjellstugu (Sulsætra) og videre til hans hytte ved Afstjønna. Været var overskyet og grått, og det var lite snø.

Map