Røysetoppen - Hole (05.11.2012)  2


Start point Skarpsnogata (171m)
Endpoint Skarpsnogata (171m)
Characteristic Hike
Duration 0h 18min
Distance 0.8km
Vertical meters 33m
Map
Ascents Røysetoppen (204m) 05.11.2012 09:37

Dette må være en av de desidert lettest tilgjengelige toppene med PF på over 100 meter som jeg har vært oppe på til nå. Bortsett fra de man kan kjøre med bil helt til topps på da... Ikke tok jeg aller korteste rute heller, men parkerte nordøst for toppen, i et lite kryss (171 moh) hvor det går en merket sti sørover langs en grusvei. Jeg fulgte denne stien noen få meter, før jeg tok av til høyre og fulgte en mindre sti til topps. Svært fuktig i bakken og på vegetasjonen, så joggesko var ikke det mest egnede fottøyet. Klarte så vidt å unngå og bli klissvåt, ved å være forsiktig. ;) Øverst og i åpent terreng lå det også et syltynt lag med våt snø som et tegn på at vinteren ikke er langt unna.

User comments

  • -
    avatar

    Tulletopper ;

    Written by Atomsilda 06.11.2012 10:11

    Hei Nls! Har du også blitt inspirert også nå da...til å ha noen sære turmål?? Litt moro er det nå tross alt da...man har et mål og man kommer seg ut på tur.

    • -
      avatar

      Sv: Tulletopper ;

      Written by Nils 06.11.2012 12:34

      Hehe, inspirert og inspirert fru blom.. men ja, kommer seg ut på tur, og det er det viktigste. :)

      Dette er vel ikke en topp jeg har hatt i kikkerten så lenge akkurat. Visste ikke om den før søndag. ;) Kona og jeg var på Hønefoss, og mens jeg ventet på at hun skulle bli ferdig med et foredrag, fant jeg ut at en god måte å bruke tiden på var å finne en liten topp jeg kunne "bestige" imens. "Røysetoppen" fant jeg via Peakbook, meget kort tur og bra PF, så den rakk jeg i ventetiden. Stusselig utsikt fra toppen, men slik er det ofte på disse skogtoppene. Ble vel ikke akkurat sliten av den heller, men ut kom jeg! :)

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.