Archive - Date

Collected lists

Nevelfjell

Date:
29.10.2022
Characteristic:
Bike trip
Distance:
48.9km

Fint vær motiverte meg til en sykkeltur i dag. Jeg satte kursen opp mot Nordseter og tok der av stien opp Nevelfjell og videre over Hafjell. Jeg la returen om Gropmarka og tok finalen over Balbergkampen.

Map    

Nevelfjell

Date:
20.10.2022
Characteristic:
Bike trip
Distance:
54.0km

Denne uka har det vært flere finværs dager, og da blir jeg litt stressa av være på jobb. I dag tok jeg imidlertid og avspaserte og dro til fjells med TMT. Vi kjørte opp til Nordseter hvor vi parkerte og lesset av syklene for en runde rundt Reina og hjem igjen. Det var minusgrader i lufta og noen skyer ble det, men alt i alt ble det en flott tur

Map    

Balbergkampen

Date:
16.10.2022
Characteristic:
Bike trip
Distance:
32.5km

I dag ble det sykkeltur med TMT over Balbergkampen og videre om Kanthaugen. Været var ikke det beste, men det ble en fin tur likevel. Vi ble både møkkete og våte, og syklene skled i alle retninger over våte steiner og røtter, men det var bare moro :-)

Map    

Lyngkampen

Date:
15.10.2022
Characteristic:
Bike trip
Distance:
41.3km

Jeg har vært på Lyngkampen 2 ganger tidligere. I 2012 fra Eldådalen og i 2017 fra Goppollen. Nå var det gått nye 5 år, og det var på tide med en ny tur. Denne gangen skulle jeg imidlertid starte på høyeste punktet på Birkebeinerveien og ta turen på sykkel. Etter en drøy times kjøretur var jeg fremme ved start. Da blir det å komme tilbake til Lyngkampen om 5 nye år, men da før jeg prøve fra Øyersiden

Map    

Tromsbua til Søre Imssjøen og tilbake

Date:
08.10.2022
Characteristic:
Bike trip - off-road
Distance:
31.8km

Sommeren 2019 var jeg på Bjørnskarven og oppdaget da den fine hest veien i lia opp mot fjellet ved Søre Imssjøen, og tenkte den gang at det måtte være en fin sykkeltur fra Fåvangsfjellet og ned i Imsdalen. Og i dag var tiden inne for å ta denne turen og det ble en utrolig flott og variert tur.

Map    

Ormtjønnkampen

Date:
02.10.2022
Distance:
11.9km

Yr.no lovet litt lettere vær utover dagen, så jeg satte kursen til fjells. Jeg tok med sykkelen og kjørte inn mot Toftsetra til der stien til Snæreskampen starter, hvor jeg satte igjen sykkelen. Deretter kjørte jeg tilbake til Ormtjønnsetra for en rundtur oppom toppene her oppe. Dette er en runde jeg har gått mange ganger før, og det er en flott høsttur dette.

Map