Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Balbergkampen

Date:
31.08.2018
Characteristic:
Bike trip
Duration:
1:33h
Distance:
19.1km

Etter en hard arbeidsuke følte jeg at jeg burde ut på en litt tøffere tur, selv om det fristet å ta det med ro. Tidligere i uka har det bare blitt noen kortere turer på under en time, uten særlig med høydemetere. Jeg bestemte meg derfor for å ta nok en tur over Balbergkampen.

Map    

Kanthaugen +

Date:
25.08.2018
Characteristic:
Bike trip
Duration:
2:13h
Distance:
19.3km

Vi har et par ekstra ungdommer i huset for tiden, og i dag ville Zev bli med på en sykkeltur. Han var ikke vant til off road sykling, men var svært motivert til å prøve. Han hadde heller ikke prøvd klick pedaler før, så jeg måtte finne en moderat tur. Vi syklet derfor veien opp til Birkebeiner Skistadion og tok en liten sightseeing og kikket på de første syklistene som kom over fjellet. Deretter tok vi turen bort forbi kanalen og til løpetraseen for Brirkebeinerløpet og fulgte den ned til målområdet hvor vi kikket litt på rytterne som kom i mål. Vi avsluttet med å sykle stien helt ned til Mjøsa før vi satte kursen hjemover.

Map    

Gravarhøi mf

Date:
23.08.2018
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
6:32h
Distance:
18.2km

Etter Rånåkollen i går ble det litt sightseeing på Bjorli og en liten sykkeltur. Jeg har aldri vært her på annet enn gjennomreiser før, så det var artig å orientere seg. Særlig flott var elva, og jeg ønsket jeg hadde kajakken min her for å padle den. Natten ble tilbrakt på parkeringsplassen innerst i Rånåvegen, der stien starter opp Asbjørnsdalen. Været var fint om morgenen og jeg fulgte stien et lite stykke opp, før jeg skar opp gjennom skogen mot Brennhø. Deretter ble det en lang tur opp langs elva før jeg endelig fant et sted å krysse. Da var kroppen sliten og jeg var litt lei av å være alene på tur, så jeg satte kursen hjemover. Da kan jeg bare glede meg til å komme tilbake til Bjorli, som var et eldorado for den som liker å være aktiv.

Map    

Rånnåkollen

Date:
22.08.2018
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
1:30h
Distance:
5.4km

Våknet til dårlig vær i dag, og kun 4 grader ute. Ikke hadde jeg dekning, så jeg hadde ikke tilgang til værmelding. Jeg bestemte med derfor for å kjøre ned av fjellet og heller kikke en tur til Bjorli for å bestige Rånnåkollen. Været var bedre nede i dalen, og det var 16 varmergrader og delvis sol på Bjorli når jeg startet turen. Det begynte å regne når jeg kom ned igjen, så da ble det tid til å oppdater i Paeakbook med turene jeg har tatt de siste dagene.

Map    

Hattrick

Date:
21.08.2018
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
9:17h
Distance:
24.4km

I dag så været veldig bra ut, selv om det var kaldt om morgenen. Jeg bestemte meg får å prøve en langtur, og kjørte inn til Skamsdalen for å i første omgang bestige Hatten. Deretter fikk jeg se ann været og kreftene. Da ble det Hattrick med 3 på Lesjalista > 100, 3 på Opplandlista > 250 og 3 på Opplandslista > 100 Også i dag ble det bading før jeg tok kvelden.

Map    

Storhorrungen

Date:
20.08.2018
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
5:19h
Distance:
16.9km

Jeg reiste fra Dørålseter i dag tidlig, og stoppet på Dombås for å proviantere. Deretter kjørte jeg inn mot Aursjøen hvor jeg fant meg en fin plass ved Dyratjønne. Dette er en tilrettelagt badeplass, men det kom nok ikke noen badegjester nå. Været hadde vært fint så langt, og værmaldingen lovet bra vær utover kvelden, så da ble det tur, til tross for noen mørke regnskyer her og der. Når jeg kom tilbake til Dyratjønne var jeg så varm i kroppen at det ble bading, selv om vannet var i kaldeste laget. Forfriskende avsluttning på turen.

Map    

Høgronden mf

Date:
19.08.2018
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
8:41h
Distance:
28.0km

I går var været dårlig og det ble kun en tur opp på Erlandskollen, og en kort sykkeltur for å holde kroppen igang. I natt blåste det så hardt at bilen gynget i vindkastene, og det var som å sove i en båt. Vinden skulle imidlertid roe seg fra stiv kuling til frisk bris med 9 - 12 ms i dag, og det skulle ikke regne, så da ble det endelig finale på den store Rondanelista .

Map    

Valdreshøgda

Date:
17.08.2018
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:41h
Distance:
15.6km

Etter forrige tur var jeg hjemom med GO, og fikk lastet opp motorsykkelen og klargjort for ny tur. Værmeldingen var dårlig for formiddagen, så jeg reiste ikke før litt ut på dagen. Turen gikk over Venabygdsfjellet og ned til Rondetunet hvor jeg startet turen opp mot Valdreshøgda på fin sti. Værmeldingen for i morgen lovet ikke bra, men jeg bestemte meg for å kjøre inn mot Dørålseter og heller sitte værfast en dag. Jeg kan alltids jobbe litt via PCen.

Map    

Svarthaugen

Date:
15.08.2018
Characteristic:
Hike
Duration:
1:40h
Distance:
5.8km

I går kveld satte vi kursen hjemover og kjørte nesten til Orkanger før vi tok kvelden. I dag hadde vi en lang kjøretur hjem, og ble enige om å ta et avbrekk med en topptur i Oppdal. Jeg mente vi måtte ta en tur opp på Svarthaugen for å markere på reviret til noen ivrige toppjegere i Oppdal :-)

Map     2 comments

Besselvassheia

Date:
14.08.2018
Characteristic:
Bike trip - mixed
Duration:
2:14h
Distance:
7.2km

Etter dagens første topp satte vi kursen ut til Frøya. Dette var en kortere tur, og GO ville bli med. Vi kjørte til turstart, og tok syklene inn til der stien tok av. Vi avsluttet turen med bad/vask i bekken ved turstart

Map